JAGO, NE DIRAJ HIDRANT VIŠE! Zvezdina URNEBESNA MOLBA nakon incidenta Brazilca! (FOTO)

Autor:

Sport

02.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejali su sve na društvenim mrežama

JAGO, NE DIRAJ HIDRANT VIŠE! Zvezdina URNEBESNA MOLBA nakon incidenta Brazilca! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras utakmicu 25. kola Evrolige protiv Barselone u Areni, a Zvezda je objavom na društvenim mrežama pred taj duel zasmejala sve pratioce.

Naime, na hidrantu sa kojim je Jago dos Santos imao problema pred prethodni duel protiv Valensije večeras stoji natpis: "Molimo Vas da ne dirate".

Podsetimo, pred izlazak na parket izabranika Janisa Sferopulosa, dogodila se zanimljiva scena, u kojoj je glavni akter bio Jago dos Santos, dok je sporedna uloga pripala Rokasu Gedraitisu.

Brazilski reprezentativac i junak pobede nad Partizanom u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige, odigranom pre nekoliko dana, pokušao je da otvori hidrant, ali je doživeo neprijatnost.

Mučio se Jago sa otvaranjem i dok se trudio, iza leđa mu je prišao Litvanac opalivši mu, naravno iz šale, "ćušku", koja je iznenadila Dos Santosa.

Utakmica protiv Barselone počinje u 20 časova, a izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj meč ulaze znatno motivisani, pošto su vezali dve važne pobede, najpre u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a potom i deklasirali Valensiju u prethodnoj 24. rundi rezultatom 82:64.

Spremamo se za meč protiv protiv Barselone, oni su veoma dobar tim, biće veoma teško za nas. Svima je teško protiv njih, znamo koliko su oni kvalitetni. Ali, neće biti lako ni njima, potrudićemo se da budemo što teži protivnik - rekao je Janis Sferopulos u najavi beogradskog spektakla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading