NEDOVIĆ SE OBRATIO NAVIJAČIMA NAKON BRUKE U PODGORICI: Bez obzira na sve, nismo smeli...

Autor:

Sport

06.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Naša igra je bila daleko od nivoa Crvene zvezde"

NEDOVIĆ SE OBRATIO NAVIJAČIMA NAKON BRUKE U PODGORICI: Bez obzira na sve, nismo smeli...

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su u ponedeljak poraz u utakmici 19.kola regionalne lige protiv ekipe Budućnosti. Poraz u Crnoj Gori nije kompromitovao poziciju crveno belih koji čvrsto drže prvo mesto na tabeli šest kola pre kraja regularnog dela, ali je igra i sve što su prikazali za 40 minuta crveno beli bilo daleko od nivoa kluba.

Zbog toga javnosti je želeo da se obrati prvotimac Nemanja Nedović i to pred važne utakmice u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi i završnicu Kupa Radivoj Koraća:

- Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u AdmiralBet ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone - rekao je iskusni igrač crveno-belih.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Nemanja Nedović

Utakmica Crvena zvezda – Žalgiris igra se u petak od 20 časova u Beogradskoj Areni.

Podsetimo, crveno-beli su u Morači poraženi ubedljivo sa 84:62, ali ono što su navijači zamerili igračima nije rezultat, već pristup meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading