OVE REČI ŽENE OBOŽAVAJU DA ČUJU TOKOM ODNOSA: Uzbuđuju ih kao NIŠTA DO SADA, pašće pred vas

Autor:

Lifestyle

07.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša polovina voli da čuje sledeću rečenicu.

OVE REČI ŽENE OBOŽAVAJU DA ČUJU TOKOM ODNOSA: Uzbuđuju ih kao NIŠTA DO SADA, pašće pred vas

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Kako su svi različiti, samim tim ljudi imaju svoje želje i ono što im prija ili ne. Tokom intimnog odnosa, bitno je da imate dobru komunikaciju sa partnerom kako biste se lakše sporazumeli oko onoga što vam se dopada u krevetu.

Istraživači sa Forktipa su sproveli zanimljivo istraživanje o tome šta žene zaista žele da čuju tokom intimnog odnosa. Učestvovalo je čak 5.000 ljudi, a rezultati su iznenadili mnoge. Najčešći odgovor koji su žene dale, odnosno šta bi volele da čuju u krevetu, bio je: "Da me natera da ga zovem tatice", iako je ovaj odgovor bio neprimeren za mnoge i izazvao je zgražavanje.


Posebne želje žena

Pored toga, žene su iznele još neke želje. Na primer, izrazito su želele da čuju kako je njihova "vagina topla i uska" i kako muškarac "uživa u njoj". Ovi detalji su izazvali pažnju javnosti i pokrenuli diskusije o željama žena tokom intimnih trenutaka i da li je ipak pređena granica.

Foto: shutterstock

Šta žena želi da čuje u krevetu od muškarca


Prljavi razgovor

Interesantno je da su žene takođe iskazale sklonost ka "prljavom razgovoru" tokom intimnog čina. Nisu imale ništa protiv toga da im se muškarac obraća pogrdnim nazivima, poput onih koji se često mogu čuti u filmovima za odrasle. Ova saznanja su izazvala različite reakcije u javnosti i otvorila mnogobrojna pitanja, piše "Krstarica".

Iako su rezultati ovog istraživanja izazvali teške diskusije, važno je napomenuti da su intimne preferencije individualne i da je komunikacija ključna u postizanju zadovoljavajućeg se*sualnog iskustva za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading