ŠOK U BEOGRADU: Gejzir prska usred Ustaničke ulice, vozači se utrkuju da operu svoje automobile!

Autor:

Vesti

08.02.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gejzir u Ustaničkoj ulici izazvao oduševljenje i nevolje

ŠOK U BEOGRADU: Gejzir prska usred Ustaničke ulice, vozači se utrkuju da operu svoje automobile!

Foto: rts printskrin


Večeras, stanovnici Beograda su bili svedoci neobičnog prizora u Ustaničkoj ulici, gde je pukla vodovodna cev i stvorio se pravi gejzir usred ulice. Reporterka RTS-a izveštava da su vozači čak namerno prolazili pored gejzira kako bi oprali svoja vozila, koristeći ovu neobičnu pojavu na kreativan način.

**Nesvakidašnji prizor**

Gejzir koji je nastao usled puknuća vodovodne cevi privukao je pažnju prolaznika i vozača, koji su zastajali da bi zabeležili ovaj nesvakidašnji prizor. Voda je šikljala visoko u vazduh stvarajući spektakularan prizor, ali istovremeno je prouzrokovala nevolje za stanovnike okolnih ulica koji će ostati bez vode do 22 časa.

**Reakcije prolaznika**

Prolaznici su se okupljali oko gejzira, zabeležavajući prizor i komentarišući neobičnu situaciju. Neki su se čak zaustavljali da bi se osvežili ili isprskali vodom, dok su vozači koristili priliku da besplatno operu svoja vozila.

**Intervencija vodovodne službe**

Vodovodna služba je odmah reagovala na ovaj incident i započela sa hitnim popravkama kako bi sanirala pukotinu i zaustavila gejzir. Dok su radnici vredno radili na rešavanju problema, gejzir je i dalje privlačio pažnju prolaznika i medija.


Iako je puknuće vodovodne cevi izazvalo privremene nevolje za stanovnike okolnih ulica, gejzir u Ustaničkoj ulici je svakako bio neobična atrakcija koja je izazvala pažnju i oduševljenje građana. Ova neobična pojava će ostati upamćena kao jedan od neobičnijih događaja u Beogradu, a vozači koji su iskoristili priliku da operu svoja vozila će se sigurno dugo sećati ovog neobičnog "autoperionice" usred grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading