PREDSEDNIK KLUBA UDARIO NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: On je OGRANIČEN!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njegovoj sudbini će se odlučivati na leto.

PREDSEDNIK KLUBA UDARIO NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: On je OGRANIČEN!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Reprezentativac Srbije i fudbaler Torina, Nemanja Radonjić, prešao je letos u redove Majorke na pozajmicu vrednu tri miliona evra. 

Nije Radonjić imao dobre odnose unutar kluba, a naročito je umeo da ulazi u sukobe sa trenerom Ivanom Jurićem. Priliku za dizanje forme u susret Evropskom prvenstvu u Nemačkoj tražiće u Majorci, a povodom njegovog mogućeg povratak na Olimpijski stadion stadion u Torinu, oglasio se sportski direktor Davide Vinjati. 

- Čuo sam se i prekjuče sa Radonjićem. On je dobar momak, zaista nije loš. Nažalost, ograničen je po pitanju mentalne snage i ne može da se nosi sa određenim pritiscima-  istakao je Vinjati dodao o njegovoj budućnosti u klubu: 

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić u dresu Torina

- Nije klinac, ima 26 godina, i ako je već promenio toliko timova, to nagoveštava da ima problem. Trudim se da uvek čašu gledam kao do pola punu. On je momak koga smo angažovali po ceni koja nije bila prevelika, a ipak nam je nešto doneo i rešio neke mečeve za nas. Sada sledi da vidimo kako će delovati u redovima Majorke, pa ćemo odlučiti šta ćemo raditi sa njim na leto - dovršio je Vinjati.

Nemanja Radonjić je kao veliki talenat otišao u Romu, da bi se posle neuspele epizode u Rimu vratio u srpski fudbal, u redove Čukaričkog i Crvene zvezde. Sa Marakane otišao u Olimpih iz Marseja, da bi se potom oprobao u redovima Herte iz Berlina i Benfike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading