ITALIJANI UDARILI PO SRBINU: Radonjić NAPUSTIO Torino, ali je i dalje META NAPADA!

Autor:

Sport

04.02.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanji zameraju manjak profesionalizma..

ITALIJANI UDARILI PO SRBINU: Radonjić NAPUSTIO Torino, ali je i dalje META NAPADA!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

Nemanja Radonjić je u vom prelaznom roku napustio Torino i pojačao redove Majorke, a sportski direktor "Bikova" Davide Vanjati objasnio je razlog prodaje reprezntativca Srbije.

- Imali smo one koji nisu pokazali dovoljan entuzijazam da brane boje Torina i pokazali su neprofesinalnost prema klubu. Žao mi je što to moram da kažem, ali je to tako - oštar je bio Vanjati, pa je nastavio u istom tonu:

-  Jedino ispravno je bilo da zadržimo one koji žele da dođu u trening centar svako jutro i trude se da napreduju.

Dotakao se i sutuacije sa trenerom Ivanom Jurićem kome ističe ugovor.

- Nismo još uvek pričali o tome, bio sam zaista zauzet prethodnih dana. Pričaćemo mirno, u najboljem interesu Torina i svih nas. Razgovaraćemo i sa predsednikom Urbanom Kairom koji će saopštiti odluku kada bude bila doneta - zaključio je Vanjati.

Što se Radonjića tiče, on u Španiju  stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Torina, a Majorka će na kraju sezone imati pravo da njegov ugovor otkupi za tri miliona evra.

 

 

Radonjić je tako postao treći Srbin u Majorci, pošto za taj klub već nastupaju Predrag Rajković i Matija Nastasić, pa ne bi trebalo da ima težak period adaptacije.

Srpski fudbaler je karijeru započeo u mlađim kategorijama Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim, pošto je klub napustio već sa 17 godina. Kratko vreme je bio član Akademije Georgija Hadžija, pre nego što je potpisao za Romu, za čiji prvi tim takođe nije debitovao. U međuvremenu je bio i član Empolija i Čukaričkog, pre nego što je oživeo karijeru nastupajući za Crvenu zvezdu. Sa Marakane se opet otisnuo u inostranstvo, gde je prethodnih godina nastupao za Olimpik iz Marseja, Hertu, Benfiku i Torino.

Za reprezentaciju Srbije je Radonjić debitovao pre nešto više od šest godina i od tada je sakupio 44 utakmice, na kojima je postigao pet golova, a imao je i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading