ZVANIČNO: Nemanja Radonjić predstavljen u novom klubu!

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin napustio Italiju.

ZVANIČNO: Nemanja Radonjić predstavljen u novom klubu!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić ima novi klub!

Kao što smo i najavili, brzonogi krilni fudbaler karijeru nastavlja kao član Majorke.

Radonjić u Španiju stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Torina, a Majorka će na kraju sezone imati pravo da njegov ugovor otkupi za tri miliona evra.

Radonjić je tako postao treći Srbin u Majorci, pošto za taj klub već nastupaju Predrag Rajković i Matija Nastasić, pa ne bi trebalo da ima težak period adaptacije.

Baš oko slova Ć u prezimenu je Majorka napravila jednu zanimljivu objavu na Tviteru.

Za sada nije potvrđeno koji broj na dresu će Radonjić nositi, ali ukoliko do njegovog debija nijedan fudbaler nenapusti Majorku, Nemanja će dobiti broj 16. U Španiji nijedan igrač, osim onih iz omladinskog pogona, ne može da nosi broj veći od 25, s tim što su 1, 13 i baš 25 obavezni za golmane, a u Majorci je od preostalih samo 16 trenutno slobodan.

Srpski fudbaler je karijeru započeo u mlašim kategorijama Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim, pošto je klub napustio već sa 17 godina. Kratko vreme je bio član Akademije Georgija Hadžija, pre nego što je potpisao za Romu, za čiji prvi tim takođe nije debitovao. U međuvremenu je bio i član Empolija i Čukaričkog, pre nego što je oživeo karijeru nastupajući za Crvenu zvezdu. Sa Marakane se opet otisnuo u inostranstvo, gde je prethodnih godina nastupao za Olimpik iz Marseja, Hertu, Benfiku i Torino.

Za reprezentaciju Srbije je Radonjić debitovao pre nešto više od šest godina i od tada je sakupio 44 utakmice, na kojima je postigao pet golova, a imao je i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading