OTKRIVAMO KO SU DRUGARICE ANDRIJANE LAZIĆ, S KOJIMA JE PROVELA POSLEDNJE TRENUTKE PRED SMRT: Nikad viđene fotografije iz Dubaija!

Autor:

Zabava

01.02.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Andrijane Lazić i dan-danas je misterija, a ovo su drugarice, sa kojima je provela poslednje trenutke.

OTKRIVAMO KO SU DRUGARICE ANDRIJANE LAZIĆ, S KOJIMA JE PROVELA POSLEDNJE TRENUTKE PRED SMRT: Nikad viđene fotografije iz Dubaija!

Foto: Facebook, shuttestock

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine. Ona je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo 3 dana kasnije. Andrijanina sahrana se održala 19. januara u Velinom Selu.

Na Instagram profilu Andrijana nije objavljivala fotografije iz Dubaija, gde je i provela poslednje dane života. Međutim, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga na Instagram profilu objavio je video snimak koji je napravio od fotografija sa drugaricama i Andrijane. 

Ono što se po fotografijama može zaključiti jeste da je Andrijana Lazić u Dubaiju vodila vrlo turbulentan i zanimljiv život. Druženje sa drugaricama, ludi provodi, žurke na plaži, ali i uživanje i šopingovanje u skupocenim i brendiranim radnjama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić sa drugaricama

Iako je jedno od glavnih pitanja, nakon misteriozne smrti mlade pevačice, bilo gde su bile za to vreme njene drugarica, sa kojima je otputovala i boravila u Dubaiju, odmah nakon Andrijanine sahrane, oglasio se njen otac, pa otkrio da one nisu ni pod kakvom sumnjom, a da će zvaničnu informaciju moći da saopšti tek nakon 40 dana:

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Podsetimo, drugarice su, kako se spekuliše, u tom momentu spavale, te nisu upućene u ono što se dogodilo,  a na društvenim mrežama se uveliko komentariše da bi možda trebalo i one da prođu kroz poligraf, ne bi li, eventualno, dobili neku novu informaciju, koja bi bila korisna za istragu.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić sa drugaricama

Iako se nisu oglašavale nakon ove tragedije, tri drugarice su se pojavile na Andrijaninoj sahrani, a pretpostavlja se da će i ona izaći u javnost sa izjavom tek nakon 40 dana.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Drugarice Andrijane Lazić na sahrani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading