VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI SU U TOKU: Jesenji vicešampion će imati sjajne uslove na stadionu - sledi borba za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broje se dani do nastavka borbe za šampionski pehar.

VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI SU U TOKU: Jesenji vicešampion će imati sjajne uslove na stadionu - sledi borba za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK FAP Priboj

Pred fudbalerima pribojskog FAP-a je polusezona istine koja će dati odgovor na pitanje mogu li popularne "kamiondžije" već od naredne jeseni krenuti u žetvu prvoligaških bodova.

 

Ekipa iz grada na obali Lima tokom prethodne jeseni u okviru Srpske lige Zapad ostvarila je skor od 11 pobeda, dva remija i isto toliko poraza. Učinak je mogao biti i daleko bolji da u poslednja dva jesenja prvenstvena susreta nisu doživeli isto toliko neočekivanih poraza (Sloga Požega 0:1 i Mladi radnik 1926 Požarevac 1:2), čime su najvećem i jedinom konkurentu u borbi za zvanje šampiona, čačanskom Borcu 1926 dozvolili da ostvari pet bodova prednosti uoči odlučujućih borbi.

Tokom zimske pauze agilno klupsko rukovodstvo usresredilo se na jačanje igračkog kadra koje će biti u mogućnosti da odgovori na zacrtane ciljeve, ali se uoči nastavka takmičenja obavljaju i veliki radovi na samom terenu.

Naime, "zeleni tepih" stadiona u Priboju dobiće najsavremenije prskalice čime se proces navodnavanja terena biti olakšan, a time i njegovo održavanja, što će omogućiti "Kamiondžijama" da u narednom periodu pruže sve što umeju i znaju.

 

Da podsetimo, ekipa FAP PRiboja je u poslednja tri kontrolna susreta zabeležila isto toliko pobeda. Prvo su u novoj Varoši ubedljivo savladali Drinu iz Višegrada rezultatom 4:1, da bi tokom bazičnih priprema na Zlatiboru savladali omladince novobeogradskog IMT-a (2:0), kao i nekadašnjeg superligaša iz Čajetine, ekipu Zlatibora minimalnim rezultatom 1:0.

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi. FAP u prolećnoj premijeri gostuje Poletu u Ljubiću. Navedeni susret na programu je 10. marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe Pribojci su rešili u svoju korist rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading