PRELAZNI ROK JE OKONČAN U VELIKOM STILU: Ponudu nije mogao da odbije - iskusni fudbaler se vratio u rodni grad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u ekipi i titula je na dohvat ruke.

PRELAZNI ROK JE OKONČAN U VELIKOM STILU: Ponudu nije mogao da odbije - iskusni fudbaler se vratio u rodni grad!

Foto: Starsport

U Velikoj Plani se nadaju da već u narednim mesecima mogu stići do ranga takmičenja u kojem su poslednji put vodili borbu za prvenstvene bodove, pre tačno deceniju i po.

 

Fudbaleri Morave iz Velike Plane jesenji deo šampionata u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su na visokoj trećoj poziciji i čini se da bodovni deficit u odnosu na jesenjeg šampiona, nije nenadoknadiv.

Planjani su ostvarili skor od osam pobeda, tri remija i isto toliko poraza, a agilno klupsko rukovodstvo je zimsku pauzu iskoristilo kako bi dodatno pojačalo igrački kadar koji može biti u stanju da odgovori i najvišim ciljevima.

U tom cilju, prava transfer bomba je odjeknula Velikom Planom u samom finišu prelaznog roka.

Novi član Morave postao je iskusni defanzivac, tridesetjednogodišnji Marko Marković koji je prošao školu beogradskog Partizana i koji iza sebe ima internacionalnog iskustva nastupa u Švedskoj.

Foto: Starsport

Fudbaler bogatog iskustva je stigao u Veliku Planu

 

- Marko Marković:

Datum rođenja: 12. januar 1993. godine

Mesto rođenja: Velika Plana

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Jedinstvo Putevi (Užice), Mladost (Lučani), Turbina (Vreoci), Jasalunds (Švedska), Galivare (Švedska), Smederevo 1924 (Smederevo), Mladi radnik 1926 (Požarevac), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Zlatibor (Čajetina), Borac 1926 (Čačak)

Reprezentativna karijera: Srbije U-17 (12 ut.)

Fudbaler koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio da se vrati u klub iz svog rodnog grada, priliku za debi u dresu Morave imaće u prolećnoj premijeri kada će Planjani u velikom derbiju na svom Gradskom stadionu dočekati aktuelnog lidera OFK Napredak iz Markovca u meču koji će u mnogome odrediti dalju sudbinu oba kluba u aktuelnoj sezoni.

Navedeni meč na programu je 16. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading