LAGANA TROJKA PARTIZANOVIH BEBA: Crveno-beli pali u Zemunelu - lider poražen od kandidata za titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za ispravku uočenih grešaka, sve je manje.

LAGANA TROJKA PARTIZANOVIH BEBA: Crveno-beli pali u Zemunelu - lider poražen od kandidata za titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Sloven Ruma

Predstojećeg vikenda startuju i prolećne borbe u srpskoligaškoj konkurenciji, a u generalnoj probi trećeplasirani tim beogradske grupe srpskoligaškog karavana, dočekao je jesenjeg lidera Srpske lige Vojvodina.

 

Na igralištu Sportskog centra "Partizan-Teleoptik", domaća ekipa "partizanovih beba" održala je pravi fudbalski čas GFK Slovenu iz Rume, čime su "optičari" najavili da se u narednim mesecima može očekivati i njihova borba za vrh tabele zajedno sa ekipama Zemuna i Zvezdare.

Sastav iz Rume je napadao, ali je ekipa Teleoptika iskoristila svoje šanse i stigla do ubedljivog trijumfa rezultatom 3:0.

Domaćin je do prednosti stigao nakon uigrane akcije nakon slobodnog udarca, dok su preostala dva pogotka postigli iz kontra napada koji će očigledno biti najjače oružje kluba iz "Zemunela".

 

- Prijateljska utakmica:

Teleoptik (Zemun) - GFK Sloven (Ruma) 3:0

Stadion: Sportski centar "Partizan-Teleoptik", Zemun

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, ekipa Teleoptika će u prolećnoj premijeri u subotu 2. marta gostovati GSP Polet Dorćolu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "partizanovih beba" u "Zemunelu" rezultatom 2:0.

 

 

Sa druge strane ekipa GFK Slovena istoga dana gostuje nekadašnjem članu elitnog ranga SR Jugoslavije, ekipi Bečeja 1918. Na startu sezone 2023/24 Rumljani su na svom terenu poraženi rezultatom 1:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading