BRESKVICA ZAPUŠILA USTA ALBANCIMA: Ovim odgovorom ih POKLOPILA za sva vremena!

Autor:

Zabava

04.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njenu pesmu su nazvali genocidnom, pevačica uzvratila žestoko!

BRESKVICA ZAPUŠILA USTA ALBANCIMA: Ovim odgovorom ih POKLOPILA za sva vremena!

Foto: shutterstock, E-Stock/Nataša Rajaković

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja će nastupiti na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Orlovo gnezdo", izrazila je svoje mišljenje povodom negativnih komentara i sramotnih optužbi koje su se pojavile u vezi sa njenom numerom.

Iako je pesma privukla ogromnu pažnju i simpatije publike, postoje i oni kojima se kompozicija nije dopala, a među najglasnijima su Albanci koji su je optužili da poziva na "čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom". Breskvica je odlučno demantovala ove tvrdnje, istakavši da pesma govori o borbi između dobra i zla, te da je na svakome da je shvati onako kako želi.

U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Iksu. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla je pevačica.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica na PZE učestvuje sa pesmom "Gnezdo orlovo"

Uprkos kontroverzama oko njene pesme, Breskvica je izjavila da bi odlazak na "Evroviziju" u Švedsku predstavljao njen najveći dosadašnji karijerni uspeh.

Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na "Evroviziju", ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere - istakla je mlada pevačica, preneo je Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Branko

28.02.2024 11:34

Mi treba da trazimo da se promeni ime palate "Albanija" na Terazijama - tako ruzno ime za tako lepu zgradu trpimo vec vise od 80 godina - nista lepo nas ne vezuje za to ime, samo nesrece...Breskvici svaka cast, ona nije primitivka da rukama pokazuje dvoglavog orla, iako ga imamo na grbu.

albakos

04.03.2024 05:16

ova breskvica postala albanska banana hahaha, kllosharka mozhe samo da jede ono shto iz creva izllazi.