NEVEROVATNO! Skandalozan pokušaj krađe cveća za Osmi mart u Loznici završio se neočekivano!

Autor:

Vesti

09.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz cvećare "Strelicija" se nadaju da će mladićima ovo iskustvo biti lekcija i da se sličan incident neće ponoviti u budućnosti.

NEVEROVATNO! Skandalozan pokušaj krađe cveća za Osmi mart u Loznici završio se neočekivano!

Foto: Facebook

U Loznici je došlo do neobičnog događaja uoči Dana žena, kada su mladići pokušali da obiju automat za prodaju cveća cvećare "Strelicija" koja se nalazi u centru grada. Nakon ovog neuspešnog pokušaja, cvećara je na društvenim mrežama uputila zahtev za rešavanje situacije.

Iz cvećare "Strelicija" stiglo je saopštenje koje je privuklo pažnju javnosti. Cvećara je pozvala mladiće da se jave i reše nastalu situaciju do određenog roka, uz upozorenje da u suprotnom sledi prijava i javno objavljivanje njihovih identiteta putem video snimka.

Nakon objave cvećare, jedan od mladića se vratio i "sve regulisao", što je cvećara potvrdila dan kasnije.

Prema informacijama iz cvećare, mladić je uspeo da ošteti bravicu automata i prisvoji buket vredan hiljadu dinara.



Iz cvećare "Strelicija" se nadaju da će mladićima ovo iskustvo biti lekcija i da se sličan incident neće ponoviti u budućnosti.
 

Podsećamo na još jednu bizarnu krađu cveća koja se desila pre oko godinu i po u Beogradu. Naime, stanari jedne zgrade u Beogradu ostali su u šoku kada su primetili da im je iz hola nestala jedna ukrasna žardinjera. Međutim, iznenađenje je bilo još veće kada su videli ko je lopov.  Naime, žena koja je od glave do pete bila obučena u kreacije najpoznatijih svetskih brendova i čija odeća vredi preko hiljadu evra, ukrala je žardinjeru sa veštačkim cvećem, koja ne vredi više od dve ili tri hiljade dinara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading