HIT OBJAVA IVANE ŠPANOVIĆ! Najbolja srpska atletičarka PALA nasred ULICE! (FOTO)

Autor:

Sport

08.03.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorderka u skoku udalj nije propustila priliku da se našali sa svojim pratiocima.

HIT OBJAVA IVANE ŠPANOVIĆ! Najbolja srpska atletičarka PALA nasred ULICE! (FOTO)

Foto: Profimedia

Ivana Vuleta

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović (33), iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram neobičnom objavom povodom 8. marta.

Naime, Ivana je "pala nasred ulice" prilikom treninga, jer ju je jedna uzbrdica dovela do potpunog fizičkog umora, te nije mogla više da stoji na nogama.

Na slici koju je objavila, vidimo je kako leži na pločniku, a u opisu fotografije stoji:

- Nije buket, ali su uzbrdice dovele do otkaza - napisala je Španovićeva.

Ova neobična objava izazvala je mnoge reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Podsećamo da se Ivana nedavno razvela od Marka Vulete, sa kojim je bila u braku dve godine. Ovaj događaj je takođe izazvao dosta pažnje u javnosti, a Španovićeva je svojom hrabrošću i otvorenošću o razvodu pokazala da je jaka i neustrašiva i van atletske staze.

Foto: printscreen/Twitter

Objava Ivane Španović

Ivana Španović je tokom svoje karijere imala brojne izazove, uključujući i povrede koje su je sprečavale da nastupa na takmičenjima. Ipak, svojom upornošću i posvećenošću, uspela je da se vrati jača nego ikad i nastavi da postiže izvanredne rezultate.

Iako je imala izazovnu godinu, Ivana Španović ne odustaje od svojih ciljeva. Njena posvećenost treninzima i želja za postizanjem novih vrhunskih rezultata čine je jednom od najomiljenijih sportistkinja u Srbiji, a njeni pratioci sa nestrpljenjem očekuju njen sledeći podvig na atletskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading