NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Ivana Španović postavila mnogo VRELU fotku! Trbušnjaci SEVAJU, fanovi NE TREPĆU! (FOTO)

Autor:

Sport

09.02.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle raskida sa Markom Vuletom okrenula se pripremama za Olimpijske igre u Parizu.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Ivana Španović postavila mnogo VRELU fotku! Trbušnjaci SEVAJU, fanovi NE TREPĆU! (FOTO)

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uveliko trenira i priprema se za učešće na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Njen glavni cilj biće osvajanje zlatne medalje na najvećem planetarnom sportskom događaju.

Srpska rekorderka u skoku uvis se nedavno rastala sa Markom Vuletom, posle duge veze i braka u kome je bila sa našim fitnes trenerom.

Ivana je u međuvemenu objavila vrelu fotku iz teretana od koje zastaje dah.

Foto: printscreen/Instagram

 

Usledili su odmah i pozitivni komentari na društvenim mrežama, kao i pohvale za Ivanin savšen izgled.

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Najbolja atletičarka Srbije je prethodne godine postala šampion sveta, dok će 2024. pokušati da osvoji i zlato na Olimpijskim igrama. Trenutno ima oko vrata bronzu iz Ria, a pored Olimpijskih igara, uspela je da se okiti na svim većim takmičenjima u svom sportu. Samo neki od njenih uspeha su tri zlata na Svetskim prvenstvima, pet zlata na Evropskim prvenstvima, pet zlata u dijamantskoj ligi, kao i veliki broj nagrada u mlađim kategorijama, kao i onih za drugi ili treći plasman. Ukoliko ovako nastavi, zacementiraće svoje ime u analima sporta, ne samo atletike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading