BRUTALNA MAŠINA: Ivana u BESNOM AUTU stigla na dodelu nagrada Srpskog atletskog saveza (VIDEO, FOTO)

Autor: R. V. B.

Sport

30.01.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se okretali za kolima iz kojih je Španovićeva izašla.

BRUTALNA MAŠINA: Ivana u BESNOM AUTU stigla na dodelu nagrada Srpskog atletskog saveza (VIDEO, FOTO)

Foto: Starsport

Ivana Španović

Srpski atletski savez je ovog utorka održao ceremoniju dodela priznanja najboljima u 2023. godini, a prva zvezda događaja bila je svakako Ivana Španović.

Ona je prošlog leta postala svetska šampionka u skoku udalj, zbog čega je na kraju i osvojila laskavu nagradu za najbolju srpsku atletičarku, dok je sa druge strane za najboljeg atletičara proglašen Elzan Bibić.

Na pomenutu ceremoniju, Ivana je stigla skockana od glave do pete, a došla je u društvu svog trenera Gorana Obradovića.

Njih dvoje su na Novi Beograd stigli među poslednjima, a dovezli su se u besnoj mašini za čijim je volanom sedeo Obradović.

U pitanju je automobil marke BMW, model M3!

Taj model važi za jedan od omiljenih kod ljubitelja BMW-a, pošto malo ko može da ostane ravnodušan na njegove fantastične performanse i sportsko-elegantan izgled, kako spolja, tako i enterijera.

U zavisnosti od godišta, cena ovog brzog automobila kreće se i od najmanje nekih 40.000 evra, pa sve do šestocifrenih iznosa.

Inače, na pomenutoj ceremoniji, Ivana Španović je za portal Republika.rs odgovorila na pitanje koje nedeljama unazad mori celu Srbiju, a to je šta se krije iza njenog razvoda sa dugogodišnjim partnerom Markom Vuletom.

Podsetimo, na iznenađenje kompletne javnosti, Ivana i Marko su pre nekoliko sedmica odlučili da se rastanu, iako je njihova ljubav izgledala idilično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading