EVO ZAŠTO JE PUKLO IZMEĐU BRAČNOG PARA VULETA: Ivana sve otkrila misterioznom porukom (VIDEO)

Autor: R. V. B.

Sport

30.01.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletičarka nije želela da odustane od svojih stavova i principa.

EVO ZAŠTO JE PUKLO IZMEĐU BRAČNOG PARA VULETA: Ivana sve otkrila misterioznom porukom (VIDEO)

Foto: Starsport

Ivana Španović i Marko Vuleta

Svetska šampionka u skoku udalj, Ivana Španović, proglašena je za najbolju srpsku atletičarku u 2023. godini.

Ivana je na ceremoniji u organizaciji Srpskog atletskog saveza primila nagradu za najuspešniju u godini za nama, posle čega je održala kratak govor.

Prvi put nisam spremila govor. Hvala svima. Želim svima da ovo bude godina za pamćenje. Daćemo sve od sebe, nećemo razočarati. Želim da ne odustanemo od svojih stavova i principa koji nas čine onim što jesmo. Nadam se da se ovde vidimo ponovo uskoro - zagonetna, ali i iskrena, bila je Španovićeva.

Inače, ceremonija dodele održana je na Novom Beogradu, a Ivana se pojavila skockana od glave do pete.

Tom prilikom, Ivana nije bila jedina koja je nagrađena, već su priznanja dobili i mnogi drugi srpski atletičari, a na portalu Republika.rs možete pročitati i kompletnu listu dobitnika.

Podsetimo, Ivana trenutno prolazi kroz veoma težak period, pošto se pre samo nekoliko nedelja razvela od dugogodišnjeg ljubavnog partnera Marka Vulete.

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading