"ŠTA GLEDAŠ ZLO JEDNO!" INCIDENT U PALATI PRAVDE! Evo šta se desilo pri susretu majke dečaka ubice sa roditeljima žrtava! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi koji su stigli na suđenje jesu roditelji Angeline Aćimović, koji su u zgradu suda uneli veliku fotografiju svoje ćerke.

"ŠTA GLEDAŠ ZLO JEDNO!" INCIDENT U PALATI PRAVDE! Evo šta se desilo pri susretu majke dečaka ubice sa roditeljima žrtava! (FOTO)

Foto: Republika

republika

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" postavili su fotografije svojih mališana ispred sudnice gde su majka i otac dečaka ubice danas iznosili odbranu. Kada se završilo ročište, Miljana Kecmanović izašla je i pogledala slike ubijene dece, a njihovi roditelji povikali su joj: "Šta gledaš zlo jedno?!".

Reporter sa lica mesta preneo je da su roditelji, kada je Miljana Kecmanović izašla iz sudnice, povikali: "Majka monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš?!".

Krivični postupak protiv Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović, oca i majke dečaka ubice, kao i protiv dvojice radnika streljane u koju je dečak išao sa ocem, nastavljen je danas u Višem sudu u Beogradu.

Foto: republika

Roditelji ubijene dece

Prvi koji su stigli na suđenje jesu roditelji Angeline Aćimović, koji su u zgradu suda uneli veliku fotografiju svoje ćerke.

Fotografiju je čvrsto u rukama držao devojčicin otac Anđelko.Stigli su i roditelji Mare Anđelković, majka Eme Kobiljski. Majka malenog Andrije Čikića došla je takođe noseći u rukama sinovljevu fotografiju.

To su isto uradile i porodice Andrijane Dukić i Dragana Vlahovića. Svi oni nakon ulaska u Palatu pravde uramljene fotografije su ostavili na klupu u holu suda, međutim, ubrzo ih je sudska straža zamolila da ih sklone, što su oni i učinili i poneli ih sa sobom na suđenje.

Prizor ispred sudnice gde će se održati suđenje je pretužan, roditelji ubijene dece stoje ili sede i pričaju i povremeno naslanjaju glavu jedni na druge.

Foto: republika

Roditelji ubijene dece

Podsetimo, sudija je objasnio da se javnost isključuje radi zaštite interesa maloletnih lica, jer je kobnog dana ubijeno 9 maloletnika, povređeno 6, a ugrožena je lična bezbednost za njih 11.

Roditelji dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio masovno ubistvo, juče su se izjasnili da nisu krivi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Građanin

30.01.2024 13:30

Ko moze da tvrdi za svoje dete da ne moze ovo da pocini? Sta god da je uradila, ne bi dobro završilo. Dovoljno su kažnjeni Miljana i Vladimir. Ziveti sa tim, kud ces veceg zla?

Odgovori 197 77
3. maj

30.01.2024 14:18

@Građanin - nedovoljno su kaznjeni jer su i dalje na slobodu. 10 dusa vise nije tu sa nama jer je ona pogresno vaspitala svoje dete. njeno dete nije imalo 18 godina ili vise pa da mozemo da kazemo da je dete odraslo. u pravnom smislu te reci, njeno dete je pocinilo ovaj horor. ona mora da bude kaznjena.

Odgovori 142 91
Komšinica od Kecmanovica

30.01.2024 14:38

@3. maj - 3.maj@tacno,moraju biti kaznjeni jer su odgovorni za maloletno dete, i treba celo drustvo poraditi da se ovo vise nikada ne dogodi nigde! Isto tako treba doci do toga zasto je jedno lepo vaspitano, kulturno, pametno, odlican đak, pristojno dete, za 2 minuta postalo ubica dece! Ja sam za to da suđenje bude javno, da cujemo sta imaju da kazu i Miljana i Vladimir a i Kosta! Nista nece ublaziti ovaj zlocin, ali moraju svi znatiZAŠTO!!

Odgovori 167 38
Alex

30.01.2024 15:21

@Komšinica od Kecmanovica - 2 min je trajao njegov masakr. A pripreme za to su trajale mesecima. Verovatno je i tad kad je ostavljao utisak lepo vaspitanog i dobrog deteta u glavi uveliko kovao svoj pakleni plan. Pogresno vaspitanje(odlazak u streljanu, obuka da se puca na pokretnim metama i previse lak pristup teskom naoruzanju) i negiranje bilo kakvih psihickih promena kod njega od strane roditelja su kljucne za tragediju. Maksimalne kazne za roditelje i njegova dozivotna izolacija je jedina odluka koja je iole prihvatljiva u ovom slucaju. A to nije ni kap vode u okeanu tagedije koju je to zlo pocinilo.

Odgovori 166 47