MILJANA NAPUSTILA PALATU PRAVDE: Brzim korakom prošla pored novinara i ostavila sve advokatima - evo šta kažu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za danas je završeno.

MILJANA NAPUSTILA PALATU PRAVDE: Brzim korakom prošla pored novinara i ostavila sve advokatima - evo šta kažu! (VIDEO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

Suđenje za danas je završeno. 

Suđenje je odloženo za 29. februar nakon vise od dva sata natezanja u sudnici. Treba da se odluči između ostalog da li suđenju mogu da prisustvuju članovi porodica žrtava koji ne svedoče i da se ponovo razmotri odluka o prisustvu javnosti na suđenju.

Danas niko nije iznosio odbranu, a sta se dogodilo otkrili su branioci roditelja ubice. Njihovu izjavu možete pogledati u videu iznad. 

Dok su advokati Borović davali izjavu, Miljana Kecmanović je pobegla sa Marinom Iveljom koja je zastupa u parničnom postupku.

Otac Angeline Acimović najglasnije od nekoliko očeva i majki ubijenih povikao je ka Borivoju Boroviću: Sram te bilo, lažes i braniš lopove, kriminalce!

Andjelka su smirivali advokati i članovi oštećenih porodica dok je on pojašnjavao da mu nije jasno kako neko može da brani očigledne krivce i robote bez emocija

Podsetimo, juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Suđenje se nastavlja danas.

U Višem sudu u Beogradu juče je održano prvo ročište majci i ocu maloletnika koji je 3. maja počinio masakr u školi na Vračaru. Sudsko veće odlučilo da suđenje zatvori za javnost.

Sudsko veće, pre uvodnih izlaganja i kratkog izjašnjenja optuženih među kojima su osim roditelja dečaka i odgovorno lice Streljačkog kluba "Partizan Practical Shooting", kao i instruktor u tom klubu, odlučilo je da celo suđenje bude zatvoreno za javnost.

Prvo ročište je juče počelo u najvećoj sudnici beogradske Palate pravde u prizemlju, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. U nju su prvo ušli optuženi sa slobode, roditelji i rodbina ubijene dece i radnika obezbeđenja, tužioci, advokati, ali i ostala publika. Tek pošto su svi seli, sa lisicama na rukama uveden je i otac dečaka ubice, koji je u pritvoru od 3. maja 2023. Dok je koračao ka optuženičkoj klupi u pratnji dvojice zatvorskih stražara, nije ni pogledao u deo publike u kom su sedeli najmiliji ubijenih, podigao je glavu tek kada je prošao pored supruge koja je već sedela na optuženičkoj klupi, kratko joj klinuo glavom i počeo da plače.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Devojka

30.01.2024 15:56

Vredja i zabrinjava da je ova zena koja vaspitavala dete koje uradilo ovakav stravičan zločin i da joj je promaklo da primeti pripreme od mesec dana, da i dalje radi u školstvu i javnom sektoru?! Mislim da joj tamo nije mesto više, da na neki način nije osoba na koju smemo da računamo.Sama pomisao da utiče na studente, decu.

Odgovori 12 7
Tanja

30.01.2024 16:29

U restoran sa advokatima? Jel su to isti advokatski timovi koji su i nju angažovali u raznim veštačenjem raznih bandi?

Acika

04.02.2024 20:54

Svi zaboravljaju ( slučajno ili namerno) činjenicu da se Kosta, nakon masakra prijavio policiji, rekavši između ostalog: Ja sam psihopata. Da li je to sam zaključio i sam sebi postavio dijagnozu ili je to već čuo od roditelja? Da li su oni bili upoznati i svesno zanemarivali tu njegovu ( tamnu) stranu ličnosti? Ovo je pitanje bitnije od toga da li su iz streljane dali lažni iskaz.