POTRESNE SCENE SA SUĐENJA KECMANOVIĆIMA! Majka Eme Kobiljski grli jedinu stvar koja je ostala iza njene ćerkice - suzama natapa sliku svog NASTRADALOG DETETA (FOTO)

Autor:

Hronika

29.01.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neopisiva tuga roditelja...

POTRESNE SCENE SA SUĐENJA KECMANOVIĆIMA! Majka Eme Kobiljski grli jedinu stvar koja je ostala iza njene ćerkice - suzama natapa sliku svog NASTRADALOG DETETA (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas pred Višim sudom u Beogradu počelo je suđenja ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Suđenje porodici Kecmanović

Majka Eme Kobiljski neutešno grli sliku svoje ćerkice

Među prvima koji su pristigli na suđenje su otac Angeline Acimović i majka Eme Kobiljski. Majka Eme Kobiljski donela veliku sliku ćerke. Sve vreme u krilu je drži obrgrljenu i gleda u nju. Na trenutke, skrhana majka je potpuno isključena od dešavanja u sudnici.

Kako saznaje Republika, od svih prisutnih roditelja nastradale dece, Nina Kobiljski se nalazi u najlošijem stanju. Od bola ne može da dođe sebi, grca u suzama dok grli sliku pokojne ćerkice. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Roditelji Eme Kobiljski

Prekinuto suđenje 

Sudija Zoran Božović doneo odluku da tokom čitavog suđenja javnost bude isključena tokom suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović i dvojici zaposlenih iz streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca.

- U skladu sa predlogom VJT i imajući u vidu da po zakonu moramo da stitimo interese maloletne dece isključuje se javnost i to u toku čitavog glavnog pretresa - rekao je sudija Bozović.

Sudija je upozorio učesnike postupka da u javnost ne smeju da cure informacije sa suđenja i da ce u suprotnom to biti oštro sankcionisano.

Nakon ovoga, tužilaštvo i odbrana će izneti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

Podsetimo, na početku suđenja sud je trebalo da odluči o predlogu tužilaštva da sa glavnog pretresa bude isključena javnost zbog zaštite interesa malolenih lica.   

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, Facebook

Suđenje porodici Kecmanović

Pored oca Vladimira K. i majke Miljane K., optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dečak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko I. i instruktor u tom klubu Nemanja M.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud Vladimira K. osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku Miljanu K. na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je za vlasnika streljačkog kluba „Partizan praktikal šuting“ Ratka I. i instruktora u tom klubu Nemanju M. predložena kazna zatvora od po tri godine.

Vladimir K. optužnicom se tereti  za krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, odnosno jer je svog 13-godišnjeg sina obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, vodio ga u streljanu, što očigledno nije primereno dečakovom uzrastu, kao i jer oružje nije čuvao bezbedno, kako je to predviđeno zakonom.

Više javno tužilaštvo neposredno je optužilo i majku dečaka Miljanu K. zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading