MILJANA KECMANOVIĆ PRED RODITELJIMA ŽRTAVA PARADIRA SA SKUPOCENIM AKSESOARIMA! Jedan modni detalj košta PRAVO BOGATSTVO! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.01.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović šokirala svojim skupocenim aksesoarima.

MILJANA KECMANOVIĆ PRED RODITELJIMA ŽRTAVA PARADIRA SA SKUPOCENIM AKSESOARIMA! Jedan modni detalj košta PRAVO BOGATSTVO! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Majka dečaka ubice, stigla je u Palatu pravde na suđenje po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom joj se, zajedno sa njenim suprugom, na teret stavlja da su dečaku ubici omogućili da koristi oružje.

Ona je na suđenje stigla nekoliko minuta posle njenih advokata i ćutke stoji ispred sudnice sa njima. Prekoputa nje, na drugom kraju hodnika nalaze se roditelji ubijene dece koji su došli na današnje suđenje.

Na današnjem suđenju bi trebalo da roditelji dečaka ubice iznesu svoju odbranu i da im se pročita optužnica.

Miljana Kecmanović je došla elegantno obučena u crnini sa sve sveže isfeniranom frizurom. Sa sve smeškom stoji zajedno sa svojim advokatima. Preko puta nje se nalaze roditelji žrtava. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miljana Kecmanović sa advokatima

Skupocene naočare Miljane Kecmanović

Na sudu se pojavila sa skupocenim naočarama. Kako se vidi sa fotografija u pitanju su ili Guči ili Dior naočare, koje mogu da koštaju oko 450 evra. Došla je i sa skupocenom torbom marke "Furla" koja košta otprilike oko 550 evra. Samo naočare za sunce i torba koštaju kao nečija prosečna plata. 

Podsetimo, nakon izlaganja tužilaštvo i odbrana bi trebalo da iznesu svoja uvodna izlaganja, dokazne predloge i da se optuženi izjasne o krivici. Sudjenje je, osim za danas, zakazano i za 30. januar.

Pored oca Vladimira K. i majke Miljane K., optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dečak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko I. i instruktor u tom klubu Nemanja M.

Foto: ST/Nemanja Pančić, republika

Miljana Kecmanović sa advokatima

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud Vladimira K. osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku Miljanu K. na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je za vlasnika streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" Ratka I. i instruktora u tom klubu Nemanju M. predložena kazna zatvora od po tri godine.

Vladimir K. optužnicom se tereti  za krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, odnosno jer je svog 13-godišnjeg sina obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, vodio ga u streljanu, što očigledno nije primereno dečakovom uzrastu, kao i jer oružje nije čuvao bezbedno, kako je to predviđeno zakonom.

Više javno tužilaštvo neposredno je optužilo i majku dečaka Miljanu K. zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tanja

29.01.2024 11:33

Pojavila se ,nasmejana majka najmlađeg masovnog ubice na svetu ko zna šta je smislila da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje.

Odgovori 41 18
Visnja

29.01.2024 12:54

Zasto da ne paradira, kad je puna para, a inace poseduje pola Paracina ? Sve ima, samo dusu nema.

Odgovori 33 11
Mimi

29.01.2024 12:59

Zasto da nema, kad je milionerka ? Kako je do tih miliona dosla je veliko pitanje, kao i zahvaljujuci kome ?

Odgovori 31 12
Kekekek

29.01.2024 17:07

Ko je ova advokatica?