OTKRIVAMO NEPOZNAT DETALJ IZ KOSTINOG DETINJSTVA: Ovo je trenutak kad su roditelji morali ZNATI da nešto sa njim nije u redu! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašao se kao komandant, znao je svakog svog vojnika, a onda...

OTKRIVAMO NEPOZNAT DETALJ IZ KOSTINOG DETINJSTVA: Ovo je trenutak kad su roditelji morali ZNATI da nešto sa njim nije u redu! (FOTO)

Foto: Profimedia, Facebook

Masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" šokirao je Srbiju nakon što je trinaestogodišnji dečak ubica nemilosrdno iz vatrenog oružja ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića. Otac dečaka, Vladimir Kecmanović, odmah je uhapšen, a majka je obuhvaćena istragom. 

Otac ubijene Angeline Aćimović, Anđelko Aćimović, koju je monstruozni dečak ubica pogodio u glavu, izneo je šokantne tvrdnje na račun porodice Kecmanović. Naime, Anđelko Aćimović tvrdi da je porodica Kecmanović krajnje devijantna, u svojoj izjavi se prisetio snimka gde je Kosta poređao 100 vojnika.

Foto: pixabay.com, ST/Nikola Mutić, Facebook

Porodica Kecmanović

Ponašao se kao svaki komandant, znao je svakog svog vojnika. Njegovo hladno stoičko ponašanje i držanje, svakog normalnog roditelja bi u tom trenutku zabrinulo. Šta više, Vladimir Kecmanović je obećao malom Kosti da će se hvaliti na poslu, i kako je jako ponosan na njega. 

- Niko ne misli da je njegov otac imao želju da on to uradi, ali je praktično učinio sve da se to jednog dana desi. Ja decu učim ljubavi, da vole ptice, Meda Brunda, a oni od pete godine uče dete da voli oružje i ubistva. Gledao sam snimak gde je Kosta sa pet godina poređao 100 vojnika i svakom ZNA IME, otac ga snima i hvali. Dete pita: "Hoćeš li ovo pokazati na poslu da se pohvališ" i otac kaže "da". Nemoguće je da majka ne primeti da je njeno dete celu noć na kompjuteru, da je u zatvorenim društvenim grupama, koje propagiraju Hitlera, zlo i nasilje. Oni su jedini krivci za sve što se desilo. To ponašanje oca da posle uviđaja, kada su mu pokazane fotografije sa mesta zločina, da on ne kaže da mu je žao te dece i porodica, već kaže: " Krivo mi je što je Dragan". Na kraju kaže: "Kosta nam je uništio život". On sebe stavlja u prvi plan, od sebe pravi žrtvu - rekao je Aćimović.

On je izrazio nezadovoljstvo time što majka osumnjičenog nije prepoznala problematično ponašanje svog sina i nije reagovala. Aćimović je takođe kritikovao Kostinog oca za nedostatak saosećanja prema žrtvama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđelko Aćimović

Aćimović je takođe dodao da mu je ranije jedna medicinska sestra, koja je radila sa doktorom Vladimirom Kecmanovićem, rekla da misli da će Kosta sve da ih pobije, pošto je toliko bio grub prema ženama. Ispričao je da su majka i otac pomahnitalog dečaka vodili nemoralan život.

- Iz porodice je izašla ta ideja da pobije devojčice, osam ih je ubio. Kosta je bio i u jednoj grupi koja je mrzela žene. To devijantno ponašanje je od oca krenulo i još majka koja to ne vidi i ne reaguje. Svako je u njihovoj porodici dovodio svog partnera na očigled sina. To je doprinelo da taj mali bude povučen i da radi to što radi. Da bude pripremljen kao profesionalni vojnik, a naročito ta njegova psihološka priprema. Nijednog ličnog motiva nije bilo za to što je učinio, niti je on to rekao. Nije bilo vršnjačkog nasilja kako se pričalo, a što je nas vređalo. Mislim i da mu je neko rekao da napravi taj famozni spisak. Decu je streljao u glavu i u srce i kao neko ko je pripreman za ubistva, odložio je pištolj na odgovarajuću razdaljinu i pozvao policiju. Nema nikakvog kajanja. Roditelji su sve to morali da znaju, ali zbog novca i karijera nisu hteli da ga leče i da se to sazna - kazao je Aćimović.

Zar ni 100 vojnika svaki poimencem ni hladnokrvnost, nisu bili dovoljni signali roditeljima Koste Kecmanovića da shvate da sa detetom nešto nije u redu.

Podsetimo, masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodio se 3. maja, kada je maloletni Kosta Kecmanović, inače učenik te škole, ubio devet vršnjaka i školskog čuvara. Tom prilikom ranjeno je šest đaka i nastavnica.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Tanja

09.01.2024 14:40

Nema kod njih kajanja.Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu se ne oseća odgovornim što nam je decu poubijao oružjem od kuće donetim u školu, na školskom času.On ga je učio da puca, vodio po streljanama po raznim pucačkim aktivnostima. Kuća puna oružja, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 24 12
Antea

09.01.2024 16:58

Da se nije desio ovaj jezivi i strasni zlocin Kosta bi i dalje bio inteligentno, pametno dete, posle zlocin sve u vezi s njim se dovodi u negativu!! Uglavnom KK mora biti lecen i odgovarati za zlocin koji je ucinio, njegoc otac cenjeni doktor Vladimir Kecmanovic mora odgovarati, jer je njegovo maloletno dete ubilo iz njegovog oruzja!!! Moraju odgovarati za jezivi zlocin, a ne za sve ostalo sto svaki dan citamo, da ne nabrajam!!

Odgovori 21 13
Maka

09.01.2024 19:11

@Antea - Ma koji je on cenjeni doktor?????????

Odgovori 23 0
Antea

09.01.2024 20:02

@Maka - Maka@ ako ste iz Bg, onda znate! Ako niste, nemojte ni pitat, nitti pisat sto ne znate!

Odgovori 8 19