DA LI JE OVA ŽENA NAPOKON SAGNULA GLAVU? Na trenutak se pomislilo da je svesna svoje odgovornosti, a onda je PONOVO POSTALA ONA!

Autor:

Hronika

30.01.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se suđenje roditeljima masovnog ubice Koste Kecmanovića.

DA LI JE OVA  ŽENA NAPOKON SAGNULA GLAVU? Na trenutak se pomislilo da je svesna svoje odgovornosti, a onda je PONOVO POSTALA ONA!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Suđenje se nastavlja danas.

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste K. (14) pojavila se danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju. Kako saznaje Republika, Miljana Kecmanović je kako je ulazila u sud prošla pored roditelja ubijene dece, koji su u rukama držali velike slike svojih nastradalih mališana. Kako je ugledala lica mrtve dece koju je njen sin zverski pobio, tada je pognula glavu i prošla. Nakon toga je nonšalantno izvadila mobilni telefon i započela razgovor kao da se ništa ne dešava. 

Foto: republika

Miljana Kecmanović telefonira

Prvi koji su stigli na suđenje jesu roditelji Angeline Aćimović, koji su u zgradu suda uneli veliku fotografiju svoje ćerke.

Fotografiju je čvrsto u rukama držao devojčicin otac Anđelko. Stigli su i roditelji Mare Anđelković, majka Eme Kobiljski. Majka malenog Andrije Čikića došla je takođe noseći u rukama sinovljevu fotografiju.

Roditelji ubijene dece su u hodniku suda jer ne mogu da prisustvuju iznošenju odbrane optuženih. U suzama su majke Angeline i Adrijane, kao i sestra čuvara Dragana Vlahovića.

Podsetimo, roditelji dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, juče su kratko, na početku suđenja izjavili da "nisu krivi", a suđenje bi trebalo da bude nastavljeno danas kada će posle uvodnih izlaganja imati mogućnosti i da iznesu detaljnu odbranu.

Sudsko veće, pre uvodnih izlaganja i kratkog izjašnjenja optuženih među kojima su osim roditelja dečaka i odgovorno lice Streljačkog kluba "Partizan Practical Shooting", kao i instruktor u tom klubu, odlučilo je da celo suđenje bude zatvoreno za javnost.

Prvo ročište je juče počelo u najvećoj sudnici beogradske Palate pravde u prizemlju, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. U nju su prvo ušli optuženi sa slobode, roditelji i rodbina ubijene dece i radnika obezbeđenja, tužioci, advokati, ali i ostala publika. Tek pošto su svi seli, sa lisicama na rukama uveden je i otac dečaka ubice, koji je u pritvoru od 3. maja 2023. Dok je koračao ka optuženičkoj klupi u pratnji dvojice zatvorskih stražara, nije ni pogledao u deo publike u kom su sedeli najmiliji ubijenih, podigao je glavu tek kada je prošao pored supruge koja je već sedela na optuženičkoj klupi, kratko joj klinuo glavom i počeo da plače.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Tanja

30.01.2024 12:05

Ko i najmlađeg masovnog ubice na svetu i majku mu deca što ih je poubijao ne interesuje. Ona stida nema,ne oseća se krivim, odgovornom. Ta žena besramno i dalje radi u prosveti! Bahato se ponaša i ona je dala sebi za pravo da priča o korektnosti! Zaista misle samo o sebi i kako da budu van zakona . Njih samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 42 11
Jana

30.01.2024 12:49

Srce od kamena, duše nema, takvi ne treba da budu među živima!!!

Odgovori 37 10
Devojka

30.01.2024 14:31

Krajnji vis narcistickog poremećaja, što budući kada vidimo Kostino ponašanje, ne treba da iznenađuje. Samo šokira. Budući da se dotična ne osecam odgovornom za maloletno dete, koje nije odgovorno, nadam se da najiskrenije da će Sud razmotriti da n3 bude više odgovornai staratelj nad kcerkom koja kroz koju godinu može uraditi slično..kako god da okrenemo ova porodica, vrednosti predstavljaju opasnost za društvo. I institut koji je dalje zaposljava treba izbegavati uzeti pod lupu. Ovo im je davalo vetar u leđa i dalje daje.

Odgovori 42 12
Zoki

30.01.2024 16:06

@Devojka - Da li je moguce da ova zena jos uvek radi? Nisu je udaljili sa posla? I to, ni manje ni vise radi u prosveti?! Pa ljudi, jeli je ovo moguce?! Trebalo je i drugo dete da joj oduzmu, pa sina je ona upropastila! Ovo je egocentrik, spodoba, zlo! Da ima savest plakala bi na sudbinom svog deteta kao i sve ove neduzne nastradale dece! Pa ja nemam reci! Doslo je vreme Sotone! Ovo je kraj.

Odgovori 65 10