ZAVRŠENO SUĐENJE BRAČNOM PARU KECMANOVIĆ! Palata Pravde natopljena suzama!

Autor:

Hronika

30.01.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za danas je završeno.

ZAVRŠENO SUĐENJE BRAČNOM PARU KECMANOVIĆ! Palata Pravde natopljena suzama!

Foto: Facebook, NEmanja Pancic, Nikola Mutić

Suđenje Kecmanovićima

Juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

Suđenje za danas je završeno. 

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste K. (14) pojavila se danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju.

Podsetimo, juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Suđenje se nastavlja danas.

U Višem sudu u Beogradu juče je održano prvo ročište majci i ocu maloletnika koji je 3. maja počinio masakr u školi na Vračaru. Sudsko veće odlučilo da suđenje zatvori za javnost.

Sudsko veće, pre uvodnih izlaganja i kratkog izjašnjenja optuženih među kojima su osim roditelja dečaka i odgovorno lice Streljačkog kluba "Partizan Practical Shooting", kao i instruktor u tom klubu, odlučilo je da celo suđenje bude zatvoreno za javnost.

Prvo ročište je juče počelo u najvećoj sudnici beogradske Palate pravde u prizemlju, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. U nju su prvo ušli optuženi sa slobode, roditelji i rodbina ubijene dece i radnika obezbeđenja, tužioci, advokati, ali i ostala publika. Tek pošto su svi seli, sa lisicama na rukama uveden je i otac dečaka ubice, koji je u pritvoru od 3. maja 2023. Dok je koračao ka optuženičkoj klupi u pratnji dvojice zatvorskih stražara, nije ni pogledao u deo publike u kom su sedeli najmiliji ubijenih, podigao je glavu tek kada je prošao pored supruge koja je već sedela na optuženičkoj klupi, kratko joj klinuo glavom i počeo da plače.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kec*

30.01.2024 19:29

Daleko od toga da je završeno. Tek počinje. Toliko je danas bodova, navale podrške za čisto saosećanje da sve više uvidjam koliko je ova porodica opasna po društvo. Od hladnokrvnosti, nacizma, zatim roditeljskog nemara u vaspitanju, nadzoru, zatim negiranje krivice o svake odgovornosti za sina. Njemu nije mesto više u zdravstvu a njoj još manje u školstvu. Toliko zla u 'normalnoj' porodici? Moguće je da angažuje kriminalce koje je branila podplacivanjem. Ucinitisve sto možete da ovim tužnim roditeljima vratite bar iluzije pravde i zaštite nas od ovih (ne)ljudi.

Odgovori 21 4