"OČEKUJE NAS PUNO ZADATAKAU 2024. GODINI" Vučević: Verujem da će Vojska Srbije biti ponos građana i garant bezbednosti

Autor: D.B.

Vesti

30.01.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovim rečima, napredak Vojske Srbije u 2023. godini je očigledan.

"OČEKUJE NAS PUNO ZADATAKAU 2024. GODINI" Vučević: Verujem da će Vojska Srbije biti ponos građana i garant bezbednosti

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas da Vojsku Srbije očekuje puno zadataka u 2024. godini, kao i da veruje da će vojska biti ponos svih građana Srbije, garant bezbednosti, očuvanja suvereniteta i nezavisnosti Srbije.

Vučević je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao statičkom prikazu sredstva naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u kasarni Topčider i tom prilikom istakao da je upoznao Vučića sa planovima za 2024. godinu.

"Iskoristili smo današnji skup da prikažemo deo naoružanja i vojne opreme, pre svega kroz statički deo sa kojim raspolaže Vojska Srbije, ali i šta su razvojni programi koji se sprovode kroz Vojnotehnički institut i ono što rade ostali delovi odbrambene, namenske industrije Srbije", naveo je Vučević.

Prema njegovim rečima, napredak Vojske Srbije u 2023. godini je očigledan.

U toku je rasprodaja dečijih igračaka, proizvoda za kuću ... klikni i proveri ponudu!
Širok izbor kućanskih proizvoda na rasprodaji! Ne propusti priliku za uštedu

"Zadovoljan sam sa onim što su pripadnici Vojske Srbije radili u 2023. godini i koristim priliku da čestitam načelniku generalštaba Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i pripadnicima Vojske Srbije na izvršenim zadacima i ostvarenim ciljevima u 2023. godini sa napomenom da su zadaci i ciljevi još viši u 2024. godini", poručio je Vučević.

Vučević je istakao da bez zajedničkih aktivnosti i saradnje državnih institucija, Vojska Srbije ne bi mogla da uradi one zadatke koji su pred nju postavljeni.

U obilasku sa Vučevićem i Vučićem prisustvovali su predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i drugi pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading