NIŠTA JOJ NIJE VAŽNO, OSIM NJEGA! Ivana Španović KONAČNO pokazala KO JOJ JE UKRAO SRCE! (PHOTO)

Autor:

Sport

07.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova fotografija osvanula je na društvenim mrežama.

NIŠTA JOJ NIJE VAŽNO, OSIM NJEGA! Ivana Španović KONAČNO pokazala KO JOJ JE UKRAO SRCE! (PHOTO)

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović, u poslednje vreme je najčešće bila u žiži javnosti zbog razvoda sa Markom Vuletom

Ipak, sada kada se prašina slegla, Ivana je rešila da na društvenim mrežama pokaže svoju pravu ljubav. 

U pitanju je njen ljubimac Piko. Naime, beli patuljasti špic je već dugi niz godina podrška našoj atletičarki u njenim uspesima na svim takmičenjima. I sama je više puta navela da dnevnu dozu ljubavi, večiti humor i beskrajnu nežnost - dobija upravo od njega.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ivana Španović i pas Piko

Nije ovo prvi put da se Ivana pohvalila svojim psom. Njen profil na društvenoj mreži "Instagram" obiluje fotografijama male bele "pahuljice". 

Njeni fanovi sigurno su oduševljeni novim pojavljivanjem Pika na internetu.

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Najbolja atletičarka Srbije je prethodne godine postala šampion sveta, dok će 2024. pokušati da osvoji i zlato na Olimpijskim igrama. Trenutno ima oko vrata bronzu iz Ria, a pored Olimpijskih igara, uspela je da se okiti na svim većim takmičenjima u svom sportu. Samo neki od njenih uspeha su tri zlata na Svetskim prvenstvima, pet zlata na Evropskim prvenstvima, pet zlata u dijamantskoj ligi, kao i veliki broj nagrada u mlađim kategorijama, kao i onih za drugi ili treći plasman. Ukoliko ovako nastavi, zacementiraće svoje ime u analima sporta, ne samo atletike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading