HIT! MIKI MEĆAVA "GRUVA" NA FIBINOM PROFILU: Bogdanović ODUŠEVLJEN!

Autor:

Sport

07.02.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Bogdan je morao da reaguje.

HIT! MIKI MEĆAVA "GRUVA" NA FIBINOM PROFILU: Bogdanović ODUŠEVLJEN!

Foto: Tanjug

Srpske košarkašice na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Belemu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije spremno dočekuje FIBA olimpijski kvalifikacioni turnir u brazilskom gradu Belemu. U periodu od 8. do 11. februara, naše reprezentativke će se suočiti sa jakim protivnicima - domaćim Brazilom, Nemačkom i Australijom, te se nadaju da će ostvariti plasman na treće uzastopne Olimpijske igre.

Bogdan Bogdanović oduševljen promocijom srpskih košarkašica


Uoči početka turnira, kapiten muške košarkaške reprezentacije, Bogdan Bogdanović, izrazio je oduševljenje promotivnim "spotom" koji je napravila svetska kuća košarke, a koji je prikazivao naše reprezentativke. U ovom video, devojke su se na duhovit način opredeljivale između različitih opcija, a jedna od situacija koja je izazvala smeh i oduševljenje Bogdanovića bila je izbor između "Igranja odbrane Marine Maljković" i "prostog igranja odbrane". Ono što je izazvalo najveće oduševljenje gledaoca jeste muzika koja ide u pozadini. Naime, hit Mikija Mećave "Vodiću te do meseca" "gruva" u videu dok košarkašice donose svoje izbore. Nema sumnje da vlada sjajna atmosfera unutar ženske reprezentacija, ali i međusobno između njih i muškog nacionalnog tima takođe, s obzirom na Bogdanovu reakciju.

Podsetimo, selektorka srpske reprezentacije, Marina Maljković, istakla je da je ovo jedna od najizazovnijih situacija za tim, s obzirom na nedostatak zajedničkih treninga pred početak turnira, za razliku od njihovih protivnika koji su već duže vreme na pripremama. Ipak, istakla je da su njeni igračice dovoljno pametne i motivisane da se izbore sa svim izazovima koje ih očekuju u Brazilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading