BOGDAN SIPAO SA SVIH STRANA: Bogdanović se IŽIVLJAVAO nad SUPERTIMOM!

Autor: P. Z.

Sport

03.02.2024

03:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin boi jedan od glavnih u velikoj pobedi Atlante.

BOGDAN SIPAO SA SVIH STRANA: Bogdanović se IŽIVLJAVAO nad SUPERTIMOM!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Finiks Sanse na svom parketu rezultatom 129:120 (33:30, 33:33, 34:32, 29:25).

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović imao je zapaženu ulogu, pošto je za 34 minuta provedena u igri bio drugi najefikasniji u pobendičkom timu. Bogi je meč završio sa 23 poena (4/7 za tri, 4/5 za dva, 3/3 slobodna bacanja), pet asistencija i četiri skoka.

Od srpskog asa, u redovima Hoksa bolji je bio samo Tre Jang, koji je meč završio sa 32 poena i 15 asistencija.

Takođe, dvocifreni u pobedničkom taboru bili su Dežonte Marej sa 22 poena, Džejlen Džonson sa 16 i Klint Kapela, koji je uz 11 koševa imao i deset skokova.

Na drugoj strani je prednjačio Kevin Durent sa 35 poena, a pratio ga je Devin Buker sa 24. Po 14 koševa postigli su Jusuf Nurkić i Bredli Bil, koji je imao i deset asistencija, a poslednji dvocifrenu u redovima gostiju iz Arizone bio je Grejson Alen sa 12 poena.

Atlanta je ovim trijumfom učvrstila svoju desetu poziciju na tabeli Istočne konferencije, odnosno mesto koje garantuje plasman u plej-in na kraju regularne sezone. Sada, Hoksi imaju učinak od 21 pobede i 27 poraza.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, Finiks Sansi dele šesto mesto na Zapadu sa Nju Orleanc Pelikansima, pošto oba tima imaju skor 28-21. Prema tome, jasno je da "supertim" iz Finiksa čeka velika borba za direktan plasman u plej-of, te da ne sme da gubi mečeve poput ovog u Atlanti, u kom je izraziti favorit.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading