MAJAMI SLAVIO U GLAVNOM GRADU: Jović bez uloge u trijumfu Hita!

Autor: P. Z.

Sport

03.02.2024

03:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš ceo meč odgledao sa klupe za rezerve.

MAJAMI SLAVIO U GLAVNOM GRADU: Jović bez uloge u trijumfu Hita!

Foto: www.profimedia.rs

Džimi Batler i Nikola Jović

Košarkaši Majami Hita pobedili su Vašington Vizardse u gostima rezultatom 110:102 (31:33, 25:26, 31:15, 23:28).

Reprezentativac Srbije Nikola Jović nije dobio šansu na ovom meču, pošto je svih 48 minuta presedeo na klupi za rezerve.

Kod ove utakmice je veoma interesantno bilo to što je Majami pojedinačno izgubio čak tri četvrtine (prvu, drugu i četvrtu), ali je u trećoj koja mu je pripala napravio dovoljno veliku razliku da ostvari trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džimi Batler sa 24 poena, a pratio ga je Bam Adebajo sa 20, uz 14 uhvaćenih lopti. Tajler Hiro i Teri Rozir su dodali po 15 koševa, a sa 13 je dvocifren bio još Kevin Lav, koji je imao i deset skokova.

U ekipi Vizardsa je najraspoloženiji bio rezervista Kori Kispert koji je meč završio sa 26 poena. Džordan Pul je imao 16 koševa i deset asistencija, Deni Avdija je dodao 15 poena, Kajl Kuzma 13, a Danijel Geford 11, uz 14 uhvaćeih lopti.

Posle ove utakmice, Majami se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 26 pobeda i 23 poraza. Sa druge strane, Vizardsi su na pretposlednjem mestu, sa učinkom od svega devet trijumfa i čak 39 neuspeha.

Standings provided by Sofascore

Do Ol-star pauze, obe ekipe će odigrati još po šest utakmica. Majami će se sastati sa Klipersima, Orlandom, San Antoniom, Bostonom, Milvokijem i Filadelfijom, a Vašingotn će igrati protiv Finiksa, Klivčenda, Bostona, Filadelfije, Dalasa i Nju Orleansa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading