NOVE INFORMACIJE O POVREDI JOKIĆA! Denver se OGLASIO!

Autor:

Sport

02.02.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar nije igrao u meču protiv Oklahome, koji je šampion izgubio.

NOVE INFORMACIJE O POVREDI JOKIĆA! Denver se OGLASIO!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Ostin Rivers

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić je propustio derbi Zapadne konferencije protiv Oklahoma siti Tandera, ali je njegovo učešće neizvesno i za sledeću utakmicu protiv Portland Trejlblejzersa.

Aktuelni šampion NBA lige je izašao u javnost sa najnovijim informacijama, koje se tiču zdravstvenog stanja Somborca. Tim iz Kolorada je saopštio da će trener Majk Meloun verovatno moći da računa na Pejtona Votsona i Džamala Mareja, dok je nastup Srbina i Džulijana Stroutera pod znakom pitanja.

Dvostruki MVP NBA lige ima problem sa leđima, a ovaj problem mučio ga je nekoliko puta od starta sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Denver i Portland će odmeriti snage od 3 sata posle ponoći.

Nagetsi su trenutno na četvrtom mestu "zapada" sa skorom od 33 pobeda i 16 poraza. Ispred "grumenja" se nalaze lider Minesota Timbervulfs (34-14), već pomenuta Oklahoma (33-15) i Los Anđeles Klipersi (31-15).

U međuvremenu, Jokić je izabran u startnu petorku Ol-Stara koji se održava u Indijanapolisu, a objavljene su i rezervne petorke za najveći spektakl u NBA.

U timu Istočne konferencije su trojica debitanata na Ol-staru – Paolo Bankero (Orlando), Tajris Maksi (Filadelfija) i Džejlen Branson (Njujork).

Uz njih trojicu, za Istok će igrati i Džejlen Braun (Boston), Donovan Mičel (Klivlend), Bem Adebajo (Majami) i Džulijus Rendl (Njujork).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading