FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE! Zvezdin trener postavio SLIKU iz mladosti s kojom se ponosi! Evo šta VEZUJE Grka i Nikolu Jokića! (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su oduševljeni slikom koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE! Zvezdin trener postavio SLIKU iz mladosti s kojom se ponosi! Evo šta VEZUJE Grka i Nikolu Jokića! (FOTO)

Foto: Starsport

Slične puteve do uspeha u karijerama imali su šef struke Crvene zvezde, Janis Sferopulos i najbolji strateg NBA lige, tvorac šampionskih Denver Nagetsa, Majk Meloun.

Grčki stručnjak, koji je trenutno na čelu stručnog štaba srpskog šampiona, ima impresivan rekord sa osvojenih osam trofeja u različitim evropskim klubovima, što svedoči o njegovom dugogodišnjem uspehu.

Nasuprot njemu, Majk Meloun, trener ekipe iz Kolorada, proslavio se osvajanjem šampionskog prstena u NBA prošle godine sa timom koji kao prva zvezda predvodi Nikola Jokić.

 

 

Zanimljivo je da su se ova dva trenera prvi put susrela pre 12 godina. Tada je Janis Sferopulos obavljao ulogu pomoćnog trenera u Hjuston Roketsima, dok je Majk Meloun tada bio član stručnog štaba Klivlend Kavalirsa.

Upisali su svoje mesto u istoriju zajedničkom fotografijom, uhvaćenom tokom tog perioda. Sferopulos je proveo samo godinu dana u NBA ligi, dok je Meloun tokom vremena stekao status jednog od najboljih trenera današnjice.

Njihov put od tada do danas svedoči o naporima, posvećenosti i napretku koji su postigli na svom profesionalnom putu, svako od njih ostavivši značajan pečat u svetu "magične igre pod obručima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading