SLABO POLUVREME NIKOLE JOKIĆA, ALI TU JE "SUPER MARI"! Denver je TIM, i to ŠAMPIONSKI!

Autor:

Sport

30.01.2024

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerešeno je na poluvremenu.

SLABO POLUVREME NIKOLE JOKIĆA, ALI TU JE "SUPER MARI"! Denver je TIM, i to ŠAMPIONSKI!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa igraju trenutno protiv Milvoki Baksa na svom parketu i trenutno je veoma neizvesno, rezultat je nerešen 56:56. 

Srpski centar iz Sombora, Nikola Jokić, nema najbolje veče. Ističe se Džokerova slaba efikasnost (4/11 u prvom poluvremenu), ali nema nikakve brige za tim iz Kolorada - tu je Super Mari.

Kanađanin i udarna igla Nagetsa uz našeg Nikolu, igra fantastično i posle dva kvartala već ima 21 poen. 

Dok se Jokić mučio da poentira kada bi se Janis našao u reketu, Džamal je bio spreman da preuzme odgovornost, kao toliko puta kada je to bilo neophodno, i održi svoj tim u igri. 

Najlepši potez prvog dela igre je bilo njegovo polaganje u drugoj četvrtini. Zaleteo se reprezentativac Kanade u reket na Konagtona, a onda sa podužom zadrškom smestio loptu kroz mrežicu na obruču Baksa.

 

 

Takođe je bio aktivan i asistentski, tako da je u tri navrata pronalazio svoje saigrače i omogućavao im lake poene. Jedan takav poklon dobio je DeAndre Džordan. 

 

 

Potom, dobra slika i prilika njegove večerašnje dominacije je težak fejdavej preko pomenutog Kangtona, koji deluje kao veoma dobra žrtva za izrazito raspoloženog košarkaša Nagetsa. 

 

 

Ipak, sve to ne znači da Nikola nije prisutan na terenu. S obzirom da je dobro čuvan, to je njegovim saigračima omogućilo više prostora. Podsetio je na sebe jednom od svojih asistentskih poslastica. 

 

 

Milvoki Baksi su trenutno drugoplasirana ekipa Istočne konferencije sa 32 pobede i 14 poraza. Izabranici Majkla Malona se nalaze na četvrtom mestu na zapadu sa istim brojem pobeda, ali jednim porazom više. Pobeda, i eventualni poraz Klipersa, odveli bi ih na treću poziciju. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading