VELIKA ŠTETA! Ivana Španović PROPUŠTA Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

23.02.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka neće učestvovati u Glazgovu.

VELIKA ŠTETA! Ivana Španović PROPUŠTA Svetsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Atletski savez Srbije objavio je listu učesnika za Svetsko prvenstvo, a na njoj se ne nalazi Ivana Španović.

Atletsku reprezentaciju Srbije predstavljaće četiri atletičara na Svetskom prvenstvu u dvorani u najvećem gradu Škotske, Glazgovu.

Republika

Foto: Atletski savez Srbije

Učesnici Srbije na SP u Glazgovu

 

Ovo će biti treće veliko međunarodno takmičenje u dvorani koje će se održati na teritoriji Velike Britanije u poslednjih šest godina pošto je i Birmingem organizovao Svetsko prvenstvo 2018.

Iako u skoku udalj imamo dve atletičarke sa ostvarenim normama: Ivanu Španović i Milicu Gardašević, ipak će boje naše zemlje na zaletištu skoka udalj braniti samo Milica Gardašević.

Bronzana osvajačica medalje na Evropskom prvenstvu u Minhenu, u skoku uvis, takođe će predstavljati našu zemlju na prvenstvu, Angelina Topić.

Na startu trke na 60 m prepone, trčaće Milica Emini, rekorderka Srbije na 100 m prepone, dok će u trci na 1500 m trčati Elzan Bibić.

Nije poznato koji je tačan razlog odsustva naše najbolje atletičarke, ali je svakako velika šteta što se Ivana Španović neće boriti za zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading