IVANA ŠPANOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Pogledajte njenu poslednju objavu na Instagramu, ostaviće vas bez daha!

Autor: M. M.

Sport

22.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka sija!

IVANA ŠPANOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Pogledajte njenu poslednju objavu na Instagramu, ostaviće vas bez daha!

Foto: Prinrskrin

Ivana Španović

Ivana Španović svakim svojim pojavljivanjem izazviva ogromnu pažnju. 

Bilo da se negde pojavi uživo ili sa pratiocima podeli fotografiju, najbolja srpska atletičarka ostavlja bez daha. Tako je i ovog puta pošto je objavila selfi iz automobila, gde se ističu njene lepe crte lica.

Najveći uspeh u karijeri je ostvarila na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom, i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti 2023. godine osvojivši prvu zlatnu medalju za Srbiju u njenoj istoriji i to sa novim nacionalnim rekordom i najboljim rezultatom na svetu u 2023. od 7,14m.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u ovoj sezoni i treći svih vremena u dvorani.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Iste godine u Budimpešti stiže do svoje prve zlatne medalje na Svetskim prvenstvima na otvorenom sa novim rekordom Srbije od 7,14 m.

Ivana je ove godine od strane Olimpijskog komiteta Srbije izabrana za najbolju sportistkinju za 2023, a najavila je učešće i na Igrama u Parizu sredinom godine gde se očekuje da u skoku udalj ponovo prigrabi medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading