OČEVI USTALI TOKOM ŠKOLSKE PREDSTAVE ZA 8. MART I URADILI OVO! Majke gledale u neverici - HIT SNIMAK IZ BRZOG BRODA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobično iznenađenje sačekalo je mame na priredbi!

OČEVI USTALI TOKOM ŠKOLSKE PREDSTAVE ZA 8. MART I URADILI OVO! Majke gledale u neverici - HIT  SNIMAK IZ BRZOG BRODA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@TVZonaplusHD

U Nišu, prema izveštaju niške TV Zone plus, čuvenu pesmu "Devojko mala", koju je 1958. godine izveo Vlastimir Đuza Stojiljković za film "Ljubav i moda", nimalo ne gubi na atraktivnosti. Grupa očeva đaka osnovne škole "Dr Zoran Đindić" u Brzom Brodu odlučila je da svojim suprugama poželi srećan Dan žena upravo ovim nostalgičnim šlagerom.

Učiteljica Mirjana Jovanović je, kako se navodi, osmislila pripreme za njihov izuzetan nastup. Kako je to izgledalo, pogledajte u sledećem snimku.

Podsetimo, grupa tinejdžera iz različitih škola širom Srbije odlučila je da obraduje svoje drugarice iz odeljenja i pokloni im mali znak pažnje povodom Dana žena. Snimak ovog gesta pažnje brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući talas pozitivnih reakcija.


Na snimku se mogu videti crvene i bele ruže, karanfili, čokolade i osmesi na licima devojčica koje su bile oduševljene ovim iznenađenjem. Njihovo blistavo raspoloženje jasno je odalo koliko im znači što su njihovi drugari pokazali pažnju prema njima.

Pozitivni komentari na račun ovih mladih, ali veoma pažljivih momaka samo su se nizali ispod snimaka. "Ima pravih šmekera, svaka čast momci", pisalo je u opisu, dok su drugi korisnici društvenih mreža izražavali divljenje i podršku ovakvom gestu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

 

Takođ, mnogi od njih su i iscenirali tuču u učionici, a kada bi im profesorke prišlee da ih razdvoje, davali su im znak pažnje za Dan žena.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading