PRIJA ŠOKIRALA PUBLIKU LEXINGTON BENDA: Pojavila se u USKOJ HALJINI, pa sve iznenadila PRIZNANJEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović bila je specijalna gošća grupe Lexington!

PRIJA ŠOKIRALA PUBLIKU LEXINGTON BENDA: Pojavila se u USKOJ HALJINI, pa sve iznenadila PRIZNANJEM! (FOTO)

Foto: ATA Images

Prija

Sinoć je u Štark Areni održan prvi od dva zakazana koncerta Lexington benda. Oni su do poslednjeg mesta ispunili ovaj spektakularni prostor, a posebno iznenađenje za publiku bila je mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja je sa pevačem ove grupe, Bojanom Vaskovićem, snimila duet.

- Večeras je sa nama jedna divna žena, majka,supruga, prijatelj, zvezda, naš veliki prijatelj i drug, molim vas jedan aplauz za Aleksandru Prijović - rekao je Bojan.

Republika

Foto: Republika

Bojan najavio Priju, pa sa njom otpevao hit "Dođi sebi"

Prija se pojavila u uskoj haljini zelene boje, koja je bila kožna i savršeno je istakla njeno telo i vitku liniju.

- Dobro veče, Beograde. Verujte mi da imam veću tremu nego za svoj koncert - rekla je pevačica, pa sa Bojanom zapevala "Dođi sebi".

Republika

Foto: Republika

Prija i Bojan "zapalili" Arenu

Prija je potom otpevala svoj hit "Dam, dam, dam".

Podsetimo, Bojan je bio gost na Aleksandrinom drugom koncertu u Štark Areni. Grupa Lexington je osnovana 2004. godine, a od tada do danas održali su preko 2.000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestižnijih regionalnih nagrada u svetu muzike.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović ispred Arene

- Izuzetno smo ponosni na to što je koncert u Areni tako brzo rasprodat, jer to najbolje pokazuje da sve što radimo i stvaramo i te kako ima smisla. Drago nam je da se otvorila mogućnost da baš 9. marta bude drugi vezani koncert zaredom i da svi ljudi koji nisu stigli da kupe kartu za 8. mart od danas mogu da kupe za drugi koncert. U godini u kojoj proslavljamo 20 godina karijere očekuje nas velika regionalna turneja i veoma smo uzbuđeni što je započinjemo sa minimum dva koncerta baš u Beogradu – rekao je Bojan Vasković nedavno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lexington bend pred nastup

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading