AKO ŽELITE ODGOVOR VEDRANE RUDAN - MORATE DA ISPUNITE JEDAN USLOV: Hejteri na "aparatima", nisu očekivali ovakvu kontru!

Autor:

Zabava

09.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedrana Rudan je održala predavanje za pamćenje.

AKO ŽELITE ODGOVOR VEDRANE RUDAN - MORATE DA ISPUNITE JEDAN USLOV: Hejteri na "aparatima", nisu očekivali ovakvu kontru!

Foto: Tanjug/jadranka Ilić

Vedrana Rudan je došla u Beograd da sa čitaocima u Srbiji proslavi Osmi mart na promociji knjige "Crnci u Firenci", koja se održala u Velikoj sala SKC-a, juče 8. marta od 18 sati.

Prikazujući riječku porodicu koja se teško nosi sa egzistencijalnim problemima, Vedrana Rudan je u romanu "Crnci u Firenci" ispričala priču koja duboko uznemiruje, bez obzira na to što je često praćena smehom. Svi likovi u romanu sami iznose svoju verziju lične i porodične drame: otac je izašao iz rata s dijagnozom PTSP-a; majka radi kao kućna pomoćnica u Italiji; kćerka je trudna i razmišlja o abortusu; sin se vratio iz SAD-a, gde je ostavio ženu i dete jer ne može bez hrvatskog zalaska sunca; nona je ogorčena jer je uverena da bi svi najradije da je nema…

Velika sala SKC-a je bila popunjena od prvog do poslednjeg mesta, a Vedrana je izašla na scenu, pa pozdravila publiku, u svom stilu, poručivši im da je samo ona došla, iako su svi očekivali Anđelu Ignjatović Breskvicu, kako je ona rekla na samom početku:

Republika

Foto: Republika

Vedrana Rudan

 

- Svi koji su mislili da ce doći Breskvica, neće, samo sam ja - saopštila je Vedrana, pa nasmejala sve prisutne, koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Vedrana je, zatim, otkrila kako podnosi i reaguje na "hejt" komentare, pa podelila recept za uspeh:

- Hejterima ne odgovaram, osim ako se ne potpišu imenom i prezimenom. Ključ moga uspeha je što se meni živo j*be šta vi o meni mislite. Ni za koga me nije briga, onda sam kao ptica slobodna. Ja lupetam koješta, mnogi će reći: "Baba, šta s*reš?"Mene je briga. Lupetam, meni je super, vama je super i šta me briga - rekla je Vedrana, pa dodala:

- Recept za uspeh - idi kroz život i svaki dan sebi pet puta ponovi: "J*be mi se".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading