SKANDAL U AMERICI! Jokić NEĆE IĆI na prijem kod PREDSEDNIKA Bajdena! Presedan SVETSKIH RAZMERA!

Autor:

Sport

08.03.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista se retko dešava da kršenje ove tradicije.

SKANDAL U AMERICI! Jokić NEĆE IĆI na prijem kod PREDSEDNIKA Bajdena! Presedan SVETSKIH RAZMERA!

Foto: printscreen/x.com

Kao što je poznato široj javnosti, običaj je da šampion NBA lige ode na prijem kod predsednika Amerike, što je u ovom slučaju Džo Bajden, posle osvajanja prstena. 

Ipak, ovoga puta do toga neće doći. Prvobitno je događaj bio zakazan za januar, ali je došlo do pomeranja. Bilo je spekulacija oko novog datuma, međutim Nagetsi su sada i zvanično otkazali susret sa predsednikom. To znači da Nikola Jokić neće izaći pred lidera Amerike, posle istorijske sezone u dresu ekipe iz Kolorada. 

Foto: AP Manuel Balce Ceneta

Džo Bajden

Naime, Bela kuća je kao termin predložila 18. mart, ali taj termin ne odgovara NBA šampionima. Samo dan kasnije imaju meč u Minesoti, koja je konkurent za prvo mesto Zapadne konferencije. Procenili su u Koloradu da im je važniji duel sa Timbervulfsima nego susret sa američkim predsednikom.

Ipak, to ne znači da Nagetsi neće imati prilike da se susretnu sa predsenikom SAD. Ove sezone izabranici Majkla Melouna deluju furiozno, a verovatno su prvi kandidat za odbranu prstena. Takođe, ide im u prilog što Nikola Jokić beeži istorijske brojke godinu za godinom. 

Posle Ol-star vikenda imao je pet vezanih tripl-dabl učinaka, a njegov tim je nanizao šest trijumfa. Neverovatnoj seriji je došao kraj protiv Finiks Sansa. Somborac je ključan faktor u ekipi svog tima i takođe je prvi favorit za naslov MVP. 

Za sada beleži fenomenalne brojke. PO meču ubacuje 26 poena, čemu dodaje 12.3 skoka i 9.2 asistencije. Ukoliko ovako nastavi, postao bi jedan od retkih koji će imati tri titule najkorisnijeg igrača. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading