NIKOLA JOKIĆ JE SA DRUGE PLANETE! Pogledajte KOŠ Džokera na ISTEKU prvog poluvremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan pogodak Srbina.

NIKOLA JOKIĆ JE SA DRUGE PLANETE! Pogledajte KOŠ Džokera na ISTEKU prvog poluvremena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera trenutno dočekuju u Koloradu ekipu Boston Seltiksa, a na poluvremenu vode rezultatom 62:54. Međutim, najveći utisak na navijače u Bol Areni tokom prve polovine meča ostavio je i sam Nikola Jokić, a i njegov pogodak sa zvukom sirene na kraju drugog perioda.

On je imao 18 poena, vreme je isticalo i udvojili su ga košarkaši Seltiksa, međutim, uspeo je da popravi svoj učinak na 20 koševa fenomenalnim pogotkom sa poludistance.

 

Naravno, društvene mreže su odmah "eksplodirale" i navijači Nagetsa ponovo veličaju Jokića.

Pored odličnog Srbina, vredi napomenuti još samo partiju Džamala Mareja koji je posle izuzetno slabe prve deonice popravio igru u narednom periodu i pružio dobar doprinos u drugoj četvrtini koju je završio sa učinkom od 13 poena.

Kada je u pitanju gostujući tim, on za sada ide na "pogon" dvojice igrača - Džejlena Brauna i Kristapsa Porzingisa. Njih dvojica su odigrali odlično prvo poluvreme. Amerikanac ga je završio sa čak 22 poena, a Letonac, koji je i na samom početku drugog poluvremena "sasuo" dve trojke sam, imao je 10.

Dve ekipe nalaze se među vodećim u svojim konferencijama - Jokić se sa Denverom "fajta" za prvo mesto protiv Minesote i Oklahome, dok su Seltiksi na istoku ubedljivo prvi sa čak sedam pobeda više u odnosu na prvog pratioca - Milvoki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading