STIŽE ŠMEKER: Jokić ponovo ELEGANCIJOM oduševio navijače Denvera! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

04:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je na meč protiv Bostona.

STIŽE ŠMEKER: Jokić ponovo ELEGANCIJOM oduševio navijače Denvera! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno započinju meč u Koloradu protiv Boston Seltiksa, a pre samog duela, još jednom se u centru pažnje našao Nikola Jokić.

Srpski centar je pristigao na duel u elegantnom odelu i šmekerski ušao na ulaz Bol Arene.

U komentarima zvanične objave kluba koja prikazuje Jokića, navijači Nagetsa su zaista bili oduševljeni, pa su, s obzirom na to da je na oficijalnom Instagram nalogu pisalo "Nikada nismo videli odelo koje nam se nije svidelo", dodavali odgovor tipa "I takođe je uvek nikad nismo videli isto odelo dva puta na njemu", dok su neki čak i rekli da nisu nikada videli da odelo bolje stoji nekom sportisti od Džokera.

 

Što se tiče dve ekipe, posle niza od 11 pobeda, sreća Seltiksa je konačno nestala u utorak. Bili su na korak do pobede, ali pali su sa 105-104 od Klivlenda. Do poraza je došlo na neverovatan način, uprkos tome što su Seltiksi vodili 22 razlike na 9 minuta do kraja u četvrtoj četvrtini.

Uprkos porazu, Seltiksi su imali nekoliko igrača koji su se suočili sa izazovom i odigrali vredne pažnje. Kristaps Porzingis, koji je zamalo ispustio dabl-dabl sa 24 poena i devet skokova, bio je možda najbolji od svih.

U međuvremenu, Nagetsi su se dobro borili za produžetke protiv Sansa u utorak, ali su završili meč nepoželjnim rezultatom. Pali su 117-107 od Finiksa, te je poraz Nagetsa označio kraj njihovog niza od šest pobeda.

Kao i Seltiksi, Nagetsi su izgubili uprkos tome što su imali dobre rezultate od nekoliko igrača. Džamal ​​Marej je prednjačio tako što je gotovo identično skoro ispustio dabl-dabl sa 28 poena i devet asistencija. Od manje pomoći Nagetsima je bio bezdani šut Pejtona Votsona sa 0-5 za tri poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading