JOKIĆ I LUKA ZATVORILI UTAKMICU "LUDOM" KONTROM! Zapad ipak poražen od Istoka u Ol-Star meču!

Autor:

Sport

19.02.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotov je Ol-star meč za 2024. godinu.

JOKIĆ I LUKA ZATVORILI UTAKMICU "LUDOM" KONTROM! Zapad ipak poražen od Istoka u Ol-Star meču!

Foto: NBA

Selekcija Zapada poražena je od istočnog tima NBA lige u Ol-star meču održanom u Indijanapolisu rezultatom 211-186.

Pred kraj meča, veoma lepu kombinaciju izveli su Luka Dončić i Nikola Jokić.

 

 

Najefikasniji na meču bio je Karl Entoni Tauns koji je ubacio 50 poena za ekipu Zapada, dok je za Istok Dejmian Lilard dodao 39.

Kada je u pitanju učinak Jokića i Dončića, srpski centar ubacio je 13 poena, dok je Slovenac dodao po sedmicu u sve tri margine.

Ol-star meč

Tradicionalni Ol-star meč u Americi održava se ove godine 19. februara u Indijanapolisu dva sata posle ponoći, po našem vremenu.

Nikola Jokić je, naravno, četvrtu godinu zaredom u prvoj petorci, a šestu ukupno, Zapada čiji je kapiten Lebron Džejms. Sa druge strane, Istok predvodi Janis Adetokumbo.

Rezervisti ekipe Zapada su Devin Buker, Stef Kari, Entoni Dejvis, Entoni Edvards, Pol Džordž, Kavaj Lenard i Karl-Entoni Tauns. Oni će se pridružiti prvoj postavi koju čine: Pomenuti Nikola Jokić i Lebron Džejms, te Luka Dončić, Kevin Durent i Šaj Gildžus-Aleksander.

Rezervisti ekipe Istoka biće Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Branson, Džejlen Braun, Donovan Mičel, Tajris Maksi i Džulijus Rendl. Prvu postavu ekipe Istoka čine: Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Tajris Halibarton i Demijan Lilard.

Ol-star vikend na programu je od 16. do 18. februara, a ranije smo dobili najbolje u zakucavanju i šutiranju za tri. Mak Mekklang je osvojio prvu pomenutu nagradu, dok je Dejmijan Lilard drugu godinu zaredom najbolji šuter van linije 6,75.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading