SAV BESMISAO OL-STARA U JEDNOM VIDEU: Pogledajte NAJSPORIJE polaganje Dončića U ISTORIJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2024

03:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je Ol-star meč za 2024. godinu.

SAV BESMISAO OL-STARA U JEDNOM VIDEU: Pogledajte NAJSPORIJE polaganje Dončića U ISTORIJI! (VIDEO)

Foto: NBA

I dok još jedan Ol-star meč prolazi u znaku ogromnog broja poena, mi se pitamo koja je uopšte takmičarska svrha ovog događaja u Indijanapolisu.

 

 

Rezultat na poluvremenu je 104:89 u korist Istoka, a krajem istog mogla se videti scena u kojoj Luka Dončić uspešno završava najsporije polaganje u istoriji košarke. Upravo ova nonšalantnost i jeste sam razlog tolikih poena, a pitanje je koja je svrha igrati ovaj tradicionalni duel kad se dva tima samo "iživljavaju" na terenu.

Ol-star meč

Tradicionalni Ol-star meč u Americi održava se ove godine 19. februara u Indijanapolisu dva sata posle ponoći, po našem vremenu.

Nikola Jokić je, naravno, četvrtu godinu zaredom u prvoj petorci, a šestu ukupno, Zapada čiji je kapiten Lebron Džejms. Sa druge strane, Istok predvodi Janis Adetokumbo.

Rezervisti ekipe Zapada su Devin Buker, Stef Kari, Entoni Dejvis, Entoni Edvards, Pol Džordž, Kavaj Lenard i Karl-Entoni Tauns. Oni će se pridružiti prvoj postavi koju čine: Pomenuti Nikola Jokić i Lebron Džejms, te Luka Dončić, Kevin Durent i Šaj Gildžus-Aleksander.

Rezervisti ekipe Istoka biće Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Branson, Džejlen Braun, Donovan Mičel, Tajris Maksi i Džulijus Rendl. Prvu postavu ekipe Istoka čine: Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Tajris Halibarton i Demijan Lilard.

Ol-star vikend na programu je od 16. do 18. februara, a ranije smo dobili najbolje u zakucavanju i šutiranju za tri. Mak Mekklang je osvojio prvu od dve pomenute nagrade, dok je Dejmijan Lilard drugu godinu zaredom najbolji šuter van linije 6,75.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading