VAŽAN FUDBALER NAPUŠTA ČELSI?! Poznato i KO mu je zamena!

Autor:

Sport

08.03.2024

04:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je voljna da ga proda.

VAŽAN FUDBALER NAPUŠTA ČELSI?! Poznato i KO mu je zamena!

Foto: Tanjug/AP

Neizvesna budućnost Rahima Sterlinga u Čelsiju

Krilni napadač Čelsija, Rahim Sterling, mogao bi da napusti klub na kraju sezone, uprkos više nego solidnim nastupima tokom ove sezone. Iako je jedan od ključnih igrača tima, njegova budućnost je pod znakom pitanja kako zbog želje uprave da ga proda uz dobru ponudu, tako i zbog samih dilema fudbalera da li želi da ostane u Londonu ili da potraži novu sredinu.

Planirana zamena: Niko Vilijams iz Atletik Bilbaa

 

 


U slučaju odlaska Sterlinga, kao potencijalna zamena pominje se Niko Vilijams iz Atletik Bilbaa. Iako je Vilijams nedavno produžio ugovor sa španskim klubom, postoji otkupna klauzula od 50.000.000 evra, što je suma koja bi mogla da zainteresuje "Plavce". Interesantno je da se Španac već pominjao kao opcija za Čelsi prošlog leta, ali je klub umesto njega angažovao Kola Palmera, što se pokazalo kao uspešan potez.

 

 

Podetimo, Niko igra u Bilbau zajedno sa svojim bratom Inakijem, a njih dvojica tamo zajedno obaraju rekorde i nižu uspešne rezultate zajedno, pa bi londonski klub morao a radi i na tome kako da razdvoji dva brata, a da obojica budu zadovoljni.

Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednom periodu i da li će Sterling ostati veran Čelsiju ili će klub krenuti u potragu za novim ofanzivnim pojačanjem. Jedno je sigurno - očekuje nas uzbudljiv letnji prelazna rok u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading