TI SI PRVI GOLMAN ĐORĐE, ĐORĐEEE! Srbin zacementirao mesto na golu Čelsija

Autor:

Sport

02.03.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin i dalje "jedinica" tima iako je dobio veliku konkurenciju.

TI SI PRVI GOLMAN ĐORĐE, ĐORĐEEE! Srbin zacementirao mesto na golu Čelsija

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Đorđe Petrović ostaje prvi golman Čelsija! Iako se Robert Sančez oporavio od povrede, Srbin je dobio prednost i našao se među stativama na meču koji "plavci" igraju protiv Brentforda u Premijer ligi.

Naime, mnogi su mislili da će nakon povratka Sančeza posle povrede Petrović izgubiti mesto u stratnoj postavi, trener Maurisio Poketino odlučio je posle sjajnog izdanja u finalu Liga kupa da ostavi srpskog golmana na golu. Na tom meču Liverpul jeste slavio i osvojio engleski Liga kup pošto su u velikom finalu posle produžetaka savladali Čelsi rezultatom

1:0. a jedini gol na Vembliju postigao je kapiten "redsa" Virdžil van Dajk u 118. minutu igre.  Međutim, do tog trenutka srpski golman je pružio odličnu partiju. Međutim, nije uspeo da u dramatičnoj završnici zabeleži još jednu odbranu, prilikom šuta Van Dajka.

I pre toga je Đorđe bio heroj Čelsija, ali u pobedi nad Aston Vilom rezultatom 3:1 u gostima u Birmingemu, čime su se plasirali u osminu finala FA kupa. On je bio jedan od ključnih igrača. Petrović je imao četiri impresivne odbrane tokom utakmice, a u 76. minutu zaradio je žuti karton. To je došlo u trenucima kada je Čelsi već ubedljivo vodio rezultatom 3:0, demonstrirajući svoju sigurnost na terenu. Imaju'i sve u vidu, ne čudi da je Poketino često u hvalospevima pričao o Srbinu.

- Petrović? Impresioniran sam, srećan i zadovoljan. On je veliki profesionalac. Pokazuje da može da se nosi sa pritiskom - izjavio je argentinski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading