REMI ČELSIJA I SITIJA: Petrović SJAJAN na golu!

Autor:

Sport

17.02.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski čuvar mreže odigrao 90 minuta u derbiju kola!

REMI ČELSIJA I SITIJA: Petrović SJAJAN na golu!

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Fudbaleri Mančester sitija i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 u 25. kolu Premijer lige Engleske.


Izabranici Maurisija Poćetina su vodili golom Rahima Sterlinga u 42. minutu, ali je bod šampionu doneo Rodri, pogotkom u 83. minutu.

Čitav meč među stativama za Čelsi je proveo i srpski internacionalac Đorđe Petrović, koji je u nekoliko navrata jako dobro intervenisao.


Drugo poluvreme donelo je mnogo uzbuđenja, prilika i sjajnih odbrana oba golmana. Siti je vršio veliki pritisak na Čelsi, sa neverovatnim posedom lopte od 91% tokom perioda od 75. do 85. minuta. Konačno, uspeli su da izjednače, zahvaljujući fantastičnom Rodriju koji je matirao Petrovića u 85. minutu. Nastavio je siti sa napadaima, ali nisu uspeli da preokrenu.

 

 

Podela bodova je nakon svega viđenog možda i najpošteniji ishod.


Ranije tokom dana, Liverpul je ostvario ubedljivu pobedu protiv Brentforda sa 4:1, dok je Arsenal bio još efikasniji na gostovanju Barnliju (5:0). Ove pobede su dodatno učvrstile pozicije ova dva tima u trci za titulu u Premijer ligi.


Osim Mančester Sitija i Čelsija, i ostali mečevi su doneli uzbuđenje. Fulam je poražen od Aston Vile rezultatom 1:2, dok je Njukasl odigrao nerešeno protiv Bornmuta 2:2. Notingem Forest je ostvario pobedu nad Vest Hemom rezultatom 2:0, dok je Totenhem poražen od Vulverhemptona rezultatom 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading