HAOS U LONDONU! Supruga slavnog fudbalera TRAŽI da se SMENI menadžer!

Autor:

Sport

07.02.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruji od nezadovoljstva u taboru Čelsija.

HAOS U LONDONU! Supruga slavnog fudbalera TRAŽI da se SMENI menadžer!

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino

Supruga iskusnog brazilskog štopera Tijaga Silve, Izabel Silva je preko društvenih mreža zatražila otkaz treneru Čelsija Maurisiju Poketinu. Tim iz Londona je trenutno na 11. mestu engleske Premijer lige, a izgubio je u poslednje dve utakmice. Doživeo je debakl u derbiju sa Liverpulom (1:4), pa potom kod kuće od Vulverhemptona (2:4), primivši čak osam golova za 180 minuta.

Menadžer "plavaca" Poketino ispričao je novinarima kako je izgledao njegov susret sa Silvom posle prozivke supruge Brazilca.

- Došao je da razgovara sa mnom. Neću reći o čemu smo sve pričali. Najvažnije je da je on hteo da razgovara sa mnom. Zna me više od 10 godina. Bio je to privatan razgovor - rekla je Izabel Silva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isabelle Silva (@bellesilva)

 

"Uvek sam bio iskren"

Odmah se oglasio i šef struke Čelsija, Argentinac je u svoju odbranu izjavio sledeće:

- Treba vremena kad nešto gradite od nule. Idemo napred, ali nekad se moramo vratiti korak unatrag, jer se pojave problemi. Pogledajte Mančester siti i Liverpool. Vreme je najvažnije kad imate lidere poput Klopa i Gvardiole. Uvek sam bio iskren i govorio istinu. Istina je da nam je puno igrača povređeno ili u stanju da ne mogu da odigraju celu utakmicu - kazao je Poketino i nastavio:

- Kad igrate fudbal, morate da budete fokusirani na njega i osloboditi um od ostalih razmišljanja. Ne može vas se ticati šta se događa na berzama u Tokiju ili Njujorku ili klimatske promene zbog kojih farmeri ne mogu da gaje žitarice. Zato meni ne otpada kosa, jer ne brinem o stvarima na koje ne mogu da utičem, samo o fudbalu - istakao Argentinac u razgovoru s novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading