ŠTA URADI, ČOVEČE? Sadik se OBRUKAO kao NIKAD! Bivši napadač Partizana konkuriše za PROMAŠAJ godine! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.02.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U timu Majorke debitovao je Nemanja Radonjić.

ŠTA URADI, ČOVEČE? Sadik se OBRUKAO kao NIKAD! Bivši napadač Partizana konkuriše za PROMAŠAJ godine! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Poptuno neizvesnu i interesantnu utakmicu odigrali su fudbaleri Majorke i Real Sosijedada u prvom polufinalu Kupa kralja.

Ovaj meč obeležio je debi u domaćoj ekipi srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde stigao je nedavno na pozajmicu iz Torina i prvi put dobio priliku da pokaže šta zna, ali nije imao previše vremena da se istakne pošto je na teren kročio tek u 77. minutu.

Duel je protekao u senci neverovatnog promašaja Umara Sadika, koji je dva puta bio sam pred golom rivala, u situacijama iz kojih je bilo teže promašiti nego pogoditi, ali nije imao koncentracije ni sreće da loptu smesti u mrežu.

Podsetimo, Umar Sadik je došao na pozajmicu u Partizan iz Rome u sezoni 2019/2020, kada je s klupe crno-belih komandovao legendarni Savo Milošević i pod njegovim vođstvom izrastao u vrsnog golgetera, što mu je obezbedilo transfer u špansku Almeriju, a potom u Real Sosijedad.

U redovima Majorke ceo meč je odigrao Matija Nastasić, dok je standardni golman "orlova" Predrag Rajković na kup utakmici ustupio mesto kolegi Slovaku Dominiku Greifu.

Odluka o finalisti kupa pašće u revanšu u San Sebastijanu 27. februara.

Inače, drugi polufinalni par čine Atletiko Madrid i Atletik Bilbao. Njihov prvi duel je na programu u sredu na "Vanda Metropolitanu" u španskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading