ZARAĐUJEM DESET PUTA VIŠE OD MUŽA! Evo šta Verica Rakočević kaže o finansijama, a kuću stavila pod hipoteku! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, ali to su sve naše pare!

ZARAĐUJEM DESET PUTA VIŠE OD MUŽA! Evo šta Verica Rakočević kaže o finansijama, a kuću stavila pod hipoteku! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Modna kreatorka Verica Rakočević kaže da mnogo više zarađuje od njenog supruga Veljka Kuzmančevića, čak i deset puta više, ali da se kod njih u domu finansije dele na ravne časti

Dizajnerka, koja je u skladnom braku sa 35 godina mlađim partnerom, redovno se pojavljuje na svim javnim događajima u prestonici, te neretko ističe koliko se dobro slažu, bez obzira na razliku u godinama, što je ljudima na našim prostorima i dalje veliki tabu. 

Par od venčanja 2013. godine živi na jednom imanju, a kako su komšije Verica i Veljka jednom prilikom otkrile za medije, ona je pre nekoliko godina prodala svoju staru kuću na Avali, ali je ubrzo shvatila da je pogrešila, pa je kupila drugu na istoj lokaciji. Kako su izneli stanovnici ove beogradske planine, kreatorka je tu luksuznu kuću prodala firmi za male pare jer je imala baš velikih finansijskih problema. Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Inače, Verica je nedavno pričala da njen suprug Veljko Kuzmančević zarađuje dosta manje od nje same.

- Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. Nikad nisam stavljala na vagu to koliko novca ko donese u kuću. Bitno mi je da imamo ljubav, od nje smo sazdani i od nje živimo, a sve ostalo dolazi posle toga - kazala je Verica u "Magazin in", pa je dodala: 

- A moj Veljko kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam, tako da tu nema dileme, da kažem samo zbog ovih dušebrižnika!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading