RODITELJI SU ME OSTAVILI BEZ PARA: Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa ocem i majkom, imaju samo nju, a sve je MORALA SAMA!

Autor:

Zabava

06.02.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović već dve decenije ima uspešnu televizijsku karijeru, a osim poslu, veoma je posvećena i porodici.

RODITELJI SU ME OSTAVILI BEZ PARA: Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa ocem i majkom, imaju samo nju, a sve je MORALA SAMA!

Foto: ATA Images

ATA Images

Poznata voditeljka Jovana Joksimović danas živi u luksuzu sa popularnim pevačem Željkom Joksimovićem sa kojim ima sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu, a jednom prilikom je otkrila da je bilo perioda kada nije imala novca, iako potiče iz situirane porodice.

Naime, Jovana je istakla da je roditelji nisu razmazili i pored toga što je bila jedinica, već da su je vaspitali da se bori i sama sebi obezbedi sredstva za život. 

- Ono na šta sam ponosna je što su generacije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćolu. Mama mi je uvek govorila da vodim računa, jer, iako sam vukovac, da će na fakultetu svi iz unutrašnjosti da me prestignu. Meni to tad nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo. Moji roditelji su imali divne plate i mi nismo imali za čim da grizemo - ispričala je Jovana svojevremeno u emisiji "Iz profila", gde je opisala i svoje studnetske dane:

- Roditelji su me terali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica (smeh). 

Voditeljka je zatim istakla kako ju je suočavanje sa besparicom trgnulo i nateralo da sama zaradi za sebe.

- I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš - zaključila je ona tada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading