POZNATOG PEVAČA DO SADA NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU: Sloba prvi put pokazao fotografije porodice i progovorio o Ceci Ražnatović!

Autor:

Zabava

03.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije "Razotkrivanje" otkrivamo do sada neviđene slike i priče iz Radanovićevog privatnog života.

POZNATOG PEVAČA DO SADA NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU: Sloba prvi put pokazao fotografije porodice i progovorio o Ceci Ražnatović!

Foto: Republika

Treću po redu emisiju "Razotkrivanje" samo na Republika TV moći ćete da pogledate sutra, odnosno u nedelju, sa početkom u 20 časova.

Emotivne priče iz života poznatih, kojih se gosti prisećaju kroz fotografije, prvi put javno pokazane, koncepcija su ove emisije, koja se upravo zbog toga razlikuje od ostalih.

U prethodne dve emisije popularni voditelj Milan Milošević prvi put je pokazao fotografiju oca nasilnika, koji je maltretirao celokupnu njegovu porodicu, dok je Stefan Karić takođe pričao o detinjstvu i problemima, kojih se se prisetio kroz fotografije.

U sutrašnjoj epizodi "Razotkrivanja" gost je jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, Slobodan Sloba Radanović, koji je pričao o mnogim detaljima iz svog privatnog života te, kao i prethodni gosti, doneo fotografije iz porodičnog albuma, koje do sada nikada nije pokazao javno!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba Radanović prvi put pokazao porodične fotografije

Kroz koju je agoniju prošao kada mu je otac umro, na koji način je bio povređen od pojedinih ljudi, zašto je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna od retkih sa estrade sa kojom se privatno druži i šta ga ona savetuje, samo su neki od detalja o kojima je Sloba ekskluzivno za nas progovorio. Takodje, Radanović je priznao i u kojim situacijama ga supruga Jelena "gura", a u kojima "koči", kako se snašao u ulozi oca, kao i mnoge druge stvari  uz, nikad viđene slike iz privatne arhive, Radanovicć je otkrio upravo u "Razotkrivanju"!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tina

03.02.2024 19:49

Sloba najbolji, on i Jeja sve ostvarili

Vesna

04.02.2024 14:18

Pacenik sta on moze da jos razotkrije dovoljno smo ga gledali da shvatimo da njemu nista sveto nije dzabe glumi pred ocima javnosti vrlo los covek